Vain elämää -ohjelman all stars -kattaus herättää kysymyksiä! Sisäpiirin tv-lähde osallistujista: Chisu ja Jukka Poika tarvitsevat näkyvyyttä

Telkkari | 04.05.2021 06:04

Mistä sait ensimmäisenä tietää visusti varjeltujen Vain elämää -tähtien henkilöllisyydet? Luit tietysti Seiskasta. Niin tänäkin keväänä. Seiska on jo useina vuosina paljastanut tv-hitin osallistujat hyvissä ajoin ennen virallista ilmoitusta.

Vain elämää -sarjan 12. kausi kuvataan tutussa paikassa Hirvensalmen Satulinnassa taas toukokuun lopulta alkaen. Mukana on kahdeksan tähtilaulajaa, jotka ovat olleet sarjassa aiemminkin. Tulossa on siis kolmas all stars -kausi, sillä kierrätystä nähtiin jo syksyllä 2017 ja 2019.

Luotettava sisäpiirin lähde paljastaa, että mukana ovat Anna Puu, Chisu, Suvi Teräsniska, Anna Abreu, Anssi Kela, Pyhimys, Jukka Poika ja Arttu Wiskari.

Lue myös: Anna Puun superyllätys: Äitiyslomalta Satulinnaan – Seiska paljastaa Vain elämää -tähdet

”Sekalainen seurakunta”

Suvi Teräsniska, 32, edustaa vuoden 2021 kattauksessa iskelmäpuolta, kun taas Arttu Wiskari, 36, iskelmäpoppia. Pyhimys, 39, on räppäri, Jukka Poika, 40, reggaemuusikko. Chisu, 39, Anna Puu, 39, ja Anna Abreu, 31, ovat suosittuja naispoppareita. Anssi Kela, 48, on porukan rockhenkisin ja myös iäkkäin, tosin alle viisikymppinen hänkin.

– Sangen sekalainen seurakunta, sisäpiirin lähde kuvaa Seiskalle.

– Miten mahtaa käydä ryhmädynamiikan, sillä joukossa on monta hyvin erakkoluonteista staraa, kuten Anssi Kela ja Chisu. He eivät välttämättä ole niitä puheliaita seuraihmisiä, jotka loisivat rentoa yhteishenkeä tai hyvää tv-viihdettä.

Chisu alias Christel Roosberg muistetaan mm. Mun koti ei oo täällä  -hitistä 2008.
Chisu alias Christel Roosberg muistetaan mm. Mun koti ei oo täällä  -hitistä 2008.

Lue myös: Koko kansan legendat eivät kelpaa! Vain elämää -hittiohjelman all stars -kaudella nähdään sekalainen seurakunta suosikkiartisteja!

Chisulle ja Jukalle nostetta

Sisäpiirin tv-lähde sanoo Seiskalle, että uusi all stars -kattaus voi epätasapainoisuudestaan huolimatta lopulta toimia.

– Kasassa on kuitenkin iso joukko erilaisia persoonia. Jos he löytävät keskinäisen luottamuksen, saattaa kaudesta tulla yllättävän toimiva. Ihan niin kuin kävi viime kauden kanssa, tv-syväkurkku huomauttaa.

– Moni tyrmäsi jo etukäteen esimerkiksi Arja Korisevan, Ressu Redfordin ja Stigin kiinnostavuuden, mutta niin vain jengi löysi hienon yhteisen kemian ja kausi hitteineen upposi yleisöön.

Jukka Poika nousi menestykseen vuonna 2011 julkaistulla Silkkii-hitillä.
Jukka Poika nousi menestykseen vuonna 2011 julkaistulla Silkkii-hitillä.

Lue myös: Alan ammattilainen lataa uudesta Vain elämää -kaudesta: Voi tulla Arttu Wiskari -show!

Lähteen mukaan television isoin musiikkihitti tarjoaa tervetullutta nostetta laulajille.

– Tällä kaudella etenkin Chisu ja Jukka Poika varmasti tarvitsevat tätä näkyvyyttä ja uusia hittejä.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!