Koko kansan legendat eivät kelpaa! Vain elämää -hittiohjelman all stars -kaudella nähdään sekalainen seurakunta suosikkiartisteja!

Telkkari | 01.05.2021 07:02

Seiska on jo useina vuosina paljastanut tv-hitin osallistujat hyvissä ajoin ennen virallista ilmoitusta. Niin tänäkin keväänä.

Vain elämää -sarjan 12. kausi kuvataan tutussa paikassa Hirvensalmen Satulinnassa taas toukokuun lopulta alkaen. Mukana on kahdeksan tähtilaulajaa, jotka ovat olleet sarjassa aiemminkin. Tulossa on siis kolmas all stars -kausi, sillä kierrätystä nähtiin jo syksyllä 2017 ja 2019.

Anna Puu osallistuu kevään Vain elämää -kuvauksiin Satulinnassa tuoreena äitinä. Hän sijoittui vuoden 2008 Idols-laulukilpailussa toiseksi Koop Arposen jälkeen. Anna on palkittu uransa aikana seitsemällä Emma-palkinnolla.
Anna Puu osallistuu kevään Vain elämää -kuvauksiin Satulinnassa tuoreena äitinä. Hän sijoittui vuoden 2008 Idols-laulukilpailussa toiseksi Koop Arposen jälkeen. Anna on palkittu uransa aikana seitsemällä Emma-palkinnolla.

Lue myös: Anna Puun superyllätys: Äitiyslomalta Satulinnaan – Seiska paljastaa Vain elämää -tähdet

Luotettava sisäpiirin lähde paljastaa, että mukana ovat Anna Puu, Chisu, Suvi Teräsniska, Anna Abreu, Anssi Kela, Pyhimys, Jukka Poika ja Arttu Wiskari.

Nelosella sarja nähdään syksyllä, ja myös joulujaksot ovat tiettävästi teon alla.

Suvi Teräsniska on julkaissut kahdeksan kultaa myynyttä iskelmälevyä.
Suvi Teräsniska on julkaissut kahdeksan kultaa myynyttä iskelmälevyä.

”Sekalainen seurakunta”

Tutun kaavan mukaan tähtikaartissa on mukana räppäreitä, rokkari, naispoppareita sekä iskelmätähtiä. Tosin nyt yhtään vanhempaa koko kansan legendaa ei mukaan ole mahtunut. Danny, Paula Koivuniemi tai vaikkapa Katri Helena eivät ole kelvanneet yhdellekään all stars -kaudelle.

Chisu alias Christel Roosberg muistetaan mm. Mun koti ei oo täällä -hitistä 2008.
Chisu alias Christel Roosberg muistetaan mm. Mun koti ei oo täällä  -hitistä 2008.

 

Suvi Teräsniska, 32, edustaa vuoden 2021 kattauksessa iskelmäpuolta, kun taas Arttu Wiskari, 36, iskelmäpoppia. Pyhimys, 39, on räppäri, Jukka Poika, 40, reggaemuusikko. Chisu, 39, Anna Puu, 39, ja Anna Abreu, 31, ovat suosittuja naispoppareita.

Pyhimys eli Mikko Kuoppala tunnetaan soolouransa lisäksi rooleistaan yhtyeissä Teflon Brothers ja Ruger Hauer. Tänä keväänä Pyhimys tähditti The Voice of Finland -sarjaa.
Pyhimys eli Mikko Kuoppala  tunnetaan soolouransa lisäksi  rooleistaan yhtyeissä Teflon  Brothers ja Ruger Hauer. Tänä  keväänä Pyhimys tähditti The  Voice of Finland -sarjaa.

 

Anssi Kela, 48, on porukan rockhenkisin ja myös iäkkäin, tosin alle viisikymppinen hänkin.

Anssi Kelan debyyttialbumi Nummela (2001) on yksi Suomen myydyimpiä kotimaisia levyjä. Anssin hittejä ovat mm. Levoton tyttö, Mikan faijan BMW ja Nostalgiaa.
Anssi Kelan  debyyttialbumi  Nummela  (2001) on  yksi Suomen myydyimpiä  kotimaisia  levyjä. Anssin hittejä  ovat mm.  Levoton  tyttö, Mikan faijan  BMW ja  Nostalgiaa.

 

– Sangen sekalainen seurakunta, sisäpiirin lähde kuvaa Seiskalle.

– Miten mahtaa käydä ryhmädynamiikan, sillä joukossa on monta hyvin erakkoluonteista staraa, kuten Anssi Kela ja Chisu. He eivät välttämättä ole niitä puheliaita seuraihmisiä, jotka loisivat rentoa yhteishenkeä tai hyvää tv-viihdettä.

Anna Abreu tuli 2007 Idolsissa toiseksi. Yli 180 000 leyvä myynyt Anna käyttää nykyään taitelijanimeä ABREU.
Anna Abreu tuli 2007 Idolsissa  toiseksi. Yli 180 000 leyvä myynyt  Anna käyttää nykyään taitelijanimeä ABREU.
Supliikki seuramies Arttu Wiskari on kauden väriläiskä. Artun jättihittejä ovat muun muassa Tässäkö tää oli, Suomen muotoisen pilven alla, Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito, Mökkitie ja Meidän biisi.
Supliikki seuramies  Arttu Wiskari on kauden väriläiskä. Artun  jättihittejä ovat muun  muassa Tässäkö tää  oli, Suomen muotoisen pilven alla, Tuntematon potilas, Sirpa,  Kahvimaito, Mökkitie  ja Meidän biisi.
Jukka Poika nousi menestykseen vuonna 2011 julkaistulla Silkkiihitillä.
Jukka  Poika  nousi  menestykseen  vuonna  2011 julkaistulla  Silkkiihitillä.

 

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!