fbq
Telkkari
11.11.2021 15:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery+
Ensitreffit ulkomailla
Uutuussarja Ensitreffit ulkomailla: Turkkilainen morsian vaatii joensuulaista Juho-Kustaata, 26, kääntymään muslimiksi
Telkkari
11.11.2021 15:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery+

Uusi deittisarja Ensitreffit ulkomailla alkaa discovery+ -palvelussa 23. päivä marraskuuta. 

Ohjelmassa seurataan neljän netissä tavanneen parin rakkaustarinaa. Ensitreffit ulkomailla on saanut vaikutteita suursuosioksi nousseesta 90 päivää morsiamena -sarjasta.

Uutuusohjelmassa katsojat seuraavat parien lähtövalmisteluita ja ensimmäisiä päiviä yhdessä.

Sarjaa tehtiin koronapandemian aikana, joka toi luonnollisesti lisähaasteita osallistujien rakkaustarinoihin sekä kuvauksiin.

Katso sarjan traileri

Tässä ovat Ensitreffit ulkomailla -ohjelman parit!

Ensitreffit ulkomailla

Markus, Tampere ja Rose, Filippiinit

Markus, 45, asuu Tampereella ja työskentelee ravintola-alalla. Puhelias ja sosiaalinen mies koki, ettei Suomesta löydy hänelle sopivaa naista. Markus tapasi 27-vuotiaan Filippiineillä asuvan Rosen netissä, ja he ovat jutelleet viestein ja videopuheluin siitä asti päivittäin neljän kuukauden ajan.

Rose työskentelee taloudenhoitajana Cebu Cityssä Filippiineillä. Rosella on vanhempiensa hoidossa oleva yksivuotias poika, jota hän näkee kahden kuukauden välein. Parin tunteet toisiaan kohtaan ovat romanttiset ja toiveikkaat. Markus on reissannut paljon ja toivoo voivansa aloittaa yhteisen elämän Rosen kanssa joko Suomessa tai Filippiineillä.

Ensitreffit ulkomailla

Kaisa, Englanti ja Victor, Etelä-Afrikka

36-vuotias plusmalli Kaisa asuu Lontoossa. Kaisa toimii yrittäjänä, ja muun vapaa-ajan hän tekee kuvauksia sekä tapaa ystäviään Lontoon ravintoloissa. Räiskyvälle ja sanavalmiille naiselle kehopositiivisuuden sanoma on sydämen asia.

Kaisa tapasi eteläafrikkalaisen, Johannesburgissa asuvan 37-vuotiaan Victorin netissä kuusi vuotta sitten, ja he ovat pitäneet siitä asti yhteyttä. Victor on muusikko, ja Kaisa on tukenut häntä musiikkiurallaan vuosien aikana. Parin tutustuessa vuosia sitten netissä kipinät lentelivät, ja nyt he odottavat tapaamista innoissaan haluten selvittää, mitä he tuntevat toisiaan kohtaan.

Ensitreffit ulkomailla

Juho-Kustaa, Joensuu ja Aleyna, Turkki

Historian opiskelija Juho-Kustaa, 26, asuu Joensuussa. Hänellä on turkkilainen tyttöystävä Aleyna, 22, joka asuu ja opiskelee Istanbulissa. Parin tarina alkoi netissä syntyneestä ystävyydestä ja muuttui puolen vuoden jälkeen seurusteluksi, jota on kestänyt jo kaksi vuotta.

He eivät ole koskaan tavanneet kasvotusten, mutta pitävät yhteyttä viestein ja videopuheluin lähes joka tunti. Etäisyys aiheuttaa myös mustasukkaisuutta, mutta nyt kaksikko odottaa jännittyneenä ensitapaamista. Aleyna on muslimi eikä ole kertonut isälleen seurustelevansa ensimmäistä kertaa elämässään. Jos Juho haluaa tulevaisuuden Aleynan kanssa, tulisi hänen kääntyä muslimiksi.

Ensitreffit ulkomailla

Laura, Vantaa ja Mike, USA

Urheilullinen Laura, 25, työskentelee turvallisuusalalla ja haaveilee poliisiurasta ja tasapainoisesta parisuhteesta. Laura on tavannut yhdysvaltalaisen Miken, 24, Tinderin kautta, ja he ovat pitäneet yhteyttä jo 9 kuukautta. Mike etsi aiemmin töitä Suomesta, mutta orastava suhde kaatui jo alkuunsa tapaamismahdollisuuden puutteeseen.

Nyt Mike kuitenkin saapuu vihdoin Suomeen, joskin Laura pettyy heti alussa, kun suunniteltu kolmen kuukauden visiitti typistyykin yhteen. Mike on ollut aiemmin kihloissa suomalaisen naisen kanssa, mutta epäröi, voiko sittenkään jättää tuttua elämää Pohjois-Carolinassa ja rakentaa pysyvää suhdetta valtameren toisella puolella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »