fbq
Telkkari
10.10.2021 11:04
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: Pasi Murto
Sami Helenius ja Jenni Poikelus
TTK-valmentaja Sami Helenius: Sormus valittaa yöunista
Telkkari
10.10.2021 11:04
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: Pasi Murto

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa esiintyvät Jenni Poikelus ja Sami Helenius olivat viime sunnuntain lähetyksen jälkeen tyytyväisiä herkkään wieninvalssiinsa.

Kisaväsymyskään ei pahemmin vaivaa.

– Odotin pahempaa, että kaikki voimat ja energiat menisivät. Tanssi tuo niin paljon iloa elämään, että se kompensoi tilannetta, Jenni sanoi.

Jenni Poikelus ja Sami Helenius

Samin älysormus on tosin muistuttanut käyttäjäänsä, että yöunet ovat jääneet liian lyhyiksi, eikä valmentaja ole ehtinyt koko syksynä mökkeilemäänkään.

– Katsotaan jouluna sitten, Sami suunnitteli.

Lue myös: Seksikkäällä foxtrotilla TTK-parketilla hurmannut Jenni Poikelus: Ruotsinlaivaerotiikka puri onneksi!

TTK-maraton edessä

Sita Salminen

Kunhan aikaa hieman kuluu, Sita Salminen aikoo pitää kotona TTK-maratonin ja katsoa kaikki suorituksensa tallenteilta.

– Yllätyin, kun näin, miltä meidän quickstepimme näytti. Upea visuaalisuus ja mekkoni... Esityksessä oli juuri se ajatus ja henki, jonka halusimme, Sita riemuitsi.

Hän ja Aleksi ovat kestäneet työ- ja kisapaineet väsymättä.

– Treenaamme sopivalla tavalla fiilis edellä. Ei ole tarvinnut olla aamusta iltaan treenisalilla ja väkisin repiä, pari kertoi.

Lue myös: Thaimaalaistaustainen TTK-tähti Sita Salminen ei ole nähnyt äitiään kahteen vuoteen: "Kaikki purkautuu kentällä"

”Olisiko se edes terveellistä?”

Kiti Kokkonen ja Marko Keränen

Ystävyys auttaa Kiti Kokkosta ja Marko Kerästä jaksamaan työ- ja tanssikiireissä.

– Emme riitele tai mökötä, mutta toiselle voi sanoa avoimesti, jos väsyttää tai harmittaa. Voimme puhua asiat läpi hyvässä ja pahassa, pari totesi.  

Romanttisella Olli-puolisolla on spontaani tapa johdattaa Kiti kotona tanssiin.  

– En ryhdy opettamaan Ollille askeleita, olisiko se edes terveellistä? Ainakin tanssistamme katoaisi spontaanisuus ja romanttisuus, Kiti nauroi.

Lue myös: Tiesitkö tätä? TTK-tähti Kiti ”Tanhupallo” Kokkosen uunista pulpahtaa upeaa taidetta: ”Mistä näitä ihanuuksia saa?”

Veli henkisenä tukena

Viivi

Viivi tanssi sunnuntaina rakkaalle isälleen. Katsomossa istunut veli Christal Snow seurasi henkilökohtaista valssia liikuttuneena.

– Saan Christalilta henkistä tukea jännitykseen ja tekemiseen. Hän pystyy tsemppaamaan minua tosi hyvin ja olemaan läsnä, Viivi kiitti TTK-kisassa 2014 tanssinutta veljeään.