fbq
Kotimaa
26.09.2021 07:30
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Sita Salminen
Thaimaalaistaustainen TTK-tähti Sita Salminen ei ole nähnyt äitiään kahteen vuoteen: "Kaikki purkautuu kentällä"
Kotimaa
26.09.2021 07:30
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

Tanssii tähtien kanssa -kisassa hurmaava tubettaja Sita Salminen on yksi Suomen tunnetuimmista some-persoonista.

Sympaattisella pohjoisen murteella puhuva kaunotar on syntynyt Rovaniemellä, mutta hänen äitinsä on kotoisin Thaimaasta. 

Lue  myös: Jestas! Veronica Verho poseeraa yläosattomissa sometähti Sita Salmisen kanssa: hakevat huomiota podcast-sarjalleen - kuva!

Menestyvä tubettaja on kertonut, että hän on kokenut taustansa takia niin rasismia kuin naisvihaakin. Syrjinnästä huolimatta Sitasta on tullut yksi maamme menestyneimmistä some-tähdistä.

Tuoreessa Instagram-päivityksessään tumma tanssitähti kertoo, että hän on joutunut olemaan jo pitkään erossa rakkaasta äidistään.

"Ostan sille lennon Suomeen"

Puoliksi thaimaalainen Sita kertoo, että häntä vaivannut äidinkaipuu on päättymässä.

- Tänä syksynä tulee kaksi vuotta siitä, kun oon viimeksi käynyt Thaimaassa ja nähnyt mun äidin. Ja nyt, vihdoin, kaikennäköisen säädön jälkeen, alkaa näyttää siltä, että pääsen ostamaan sille lennon Suomeen, Sita kertoo Instagramissa.

Lue myös: TTK-tähti Ernest Lawsonin tanssinopettaja Anniina Koivuniemi on varattu kaunotar - esittelee tumman miehensä: ”Viikot yksin ovat aina vähän vaikeita”

Päivityksen perusteella ero äidistä on ottanut koville.

- Tuntuu että oon pidätellyt ikävää niin kovasti niin pitkään, että kaikki purkautuu vasta sitten kun vihdoin nähdään Helsinki-Vantaan kentällä.