fbq
Telkkari
09.09.2021 14:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Monican kotialbumi
Big Brother Suomi Monica Ollas
Toimittajan kommentti: Näin Big Brother -talossa yöpyminen minuun vaikutti
Telkkari
09.09.2021 14:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Monican kotialbumi

Big Brother Suomen uusi kausi alkoi sunnuntaina (5.9.) Nelosella. 

Seiskan toimittaja Monica Ollas vietti reilun vuorokauden uudistetussa BB-talossa ennen ohjelman alkua. 

Testituotannon aikana meitä oli yhteensä kymmenen ihmistä talossa. Meidän joukossa oli muun muassa toimittajia, laulaja Paul Elias, sekä kaksi entistä BB-asukasta; Katri ja Tiia

Etukäteen eniten jännitti elämä talossa ilman kelloa. Olin riemuissani vuorokaudesta ilman puhelinta, sillä koen käyttäväni sitä välillä liian paljon töissä sekä vapaa-ajalla. Muutaman kerran yritin tarkistaa kellonaikaa, mutta tyhjä ranne tuntui jonkin ajan päästä ihan normaalilta.

Lue myös: Jasmiinan ja Pekan temppu aiheutti äläkän Big Brother -talossa: ”P*skiaiset!”

Oli hieman outoa elää ilman, että tiesi mitä kello tasan tarkkaan oli, mutta yritin välillä arvella kellonaikaa katselemalla auringon sijaintia. Se oli turhaa, sillä talon kuplan sisällä ei lopulta ollut väliä mitä kello on. Mutta ainakin oli hauskaa arvuutella.

Muiden koeasukkaiden kohtaaminen oli hauskaa, joukossa oli myös pari puolituttua. Ekstroverttiluonteeni takia olen todella puhelias sekä energinen sosiaalisissa tilanteissa, joten kälätin todella paljon asteltuani taloon.

Kameroista en lainkaan välittänyt muuten kuin silloin, kun huomasin seisovani suoraan niiden edessä ja peittäväni ne vahingossa. Kamerat ja mikrofonit olivat mielestäni hauskoja, ja niihin totuttiin todellla nopeasti. BB-talossa oleminen ei ahdistanut ollenkaan. 

Alkuun olo oli hieman epätodellinen, ja se kuuluisa "kupla" muodostui melkein välittömästi. Se tuntui rentouttavalta, ja pystyin pitkästä aikaa elämään täysin hetkessä. 

Lue myös: Naistenmies Pekka ei pelkää harrastaa seksiä Big Brother -talossa: Seksi on luonnollinen asia!

Monica BB-talossa

Tunteet korostuivat talossa

Kaikki tunteet tuntuivat todella isoilta talossa, sillä siellä oli aikaa pohdiskella omia tunteitani. 

Postin saaminen oli yhtäkkiä todella iso juttu, ja huomasin välillä analysoivani muiden asukkaiden käytöstä.

Ajoittain huomasin miettiväni omaa käytöstäni. Olinko ärsyttänyt muita asukkaita olemalla liian puhelias ja innokas? Nimeämiset jännittivät todella paljon, ja pelkäsin joutuvani häätöäänestykseen.

Jossain välissä vain unohdin pelkoni ja eläydyin täysillä omaan BB-rooliini. Tilitin päiväkirjahuoneessa, keksittiin porukalla jekuttaa muita ja eläydyin täysillä mukaan kilpailuun sekä päivätehtävään. 

Kun testituotanto päättyi, olin hieman alakuloinen, sillä olisin halunnut jäädä BB-taloon asumaan pidemmäksi aikaa. 

Ai niin, ja kiitos yhden hulvattoman kilpailun, päässäni pyörii nyt Esa Pakarisen Lentävä kalakukko -kappale.

Lue myös: Big Brother -talon uudet asukkaat esiteltiin - mukana TIS-Valton tyttöystävä, kahdeksan lapsen äiti, supersuosittu Twitch-striimaaja sekä entinen olympiaurheilija!

Monica BB-talossa
Päiväkirjahuoneessa tunnelma oli rento. Siellä tilittäminen ja avautuminen tuntui luonnolliselta.