fbq
Telkkari
23.04.2021 12:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
TIS-Anna ja Sonya
TIS-Anna puhuu suunsa puhtaaksi – välit Sonyaan poikki kuvausten jälkeen: ”Hän ei ollut samanlainen ihminen ulkomaailmassa!”
Telkkari
23.04.2021 12:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomen räväkkä Anna kertoo oman näkemyksensä hänen ja Sonyan väleistä.

Anna testasi parisuhdettaan Temptation Island Suomessa. Kolme viikkoa kestäneet kuvaukset olivat Annalle hyvä kokemus, vaikka hän tunsikin olonsa ulkopuoliseksi. Anna on kuvausten jälkeen menettänyt yhteydenpidon myöskin varattuna ohjelmassa olleeseen Sonyaan.

- Emme tavallaan ole väleissä. Emme oikein keskustele. Olen laittanut Sonyalle viestejä, mutta hän vain katsoo ne. Tavallaan ymmärrän, miksi välimme kipeytyivät, tavallaan en. Meillä ei ole välejä. Ei ole kuitenkaan niin, että hyökkäisimme toisiamme vastaan viestibokseissa, Anna kertoo TIS-Iltaroviossa.

Anna on pitänyt Temptation Island Suomen aikana Huh huh -podcastia, jossa hän muun muassa lukee kohusarjan kuvauksissa kirjoittamaansa päiväkirjaa. Podcastin sisältö aiheutti Annan ja Sonyan välille säröjä, sillä Anna oli puhunut Sonyasta negatiiviseen sävyyn päiväkirjamerkinnöissään.

- Minun on pakko sanoa, että lukiessani päiväkirjaani podcast-sarjassani, ei minulla ole vahvaa muistikuvaa siitä, että olisin inhonnut Sonyaa niin paljon. Olen kuunnellut sitä, ja kaikki ovat puuttuneet ainoastaan Sonyaan. Olenhan minä roustannut Esankin siellä. Puhuin, että minua ärsytti siellä ihan kaikki – lattialankutkin. Ei se ollut aluksi niin henkilökohtainen asia Sonyaa kohtaan. Tajusin ensimmäisen jakson jälkeen, että hän taisi suuttua siitä.

Lue myös: Mitte kertoi jättäneensä Sonyan heti Temptation Islandin jälkeen - nyt Sonya kertoo oman versionsa: "Tämä on hieman hassua"

Aluksi Anna ei pitänyt kirjoituksiaan kovin suurena asiana. Aihe kuitenkin toistui, ja hän alkoi pohtia, mitkä asiat Sonyassa alkoivat ärsyttää. 

- Tähän liittyi se, että hän alkoi ärsyttää minua oikeastaan vasta ohjelman jälkeen, kun olen katsonut, miten hän hoitaa asioita Miten (Sonyan ex-kumppani) kanssa, miten kohtuuttomasti hän kohtelee Mitteä. 

Anna täräyttääkin suoraan ajatuksensa siitä, miten eri tavalla Sonya käyttäytyi kuvauksissa.

- Minusta tuntuu, että se ihminen, jonka kanssa vietin kolme viikkoa, oli valehdellut sen. Hän ei ollut samanlainen ihminen ulkomaailmassa. Siihen ärsyynnyin, ja säikähdin sitä. Tuli ajatus, että miksei hän ollut samanlainen kuvauksissa kuin niiden ulkopuolella.

Annan mukaan hän keskusteli ärsyyntymisestään Sonyan kanssa jo Temptation Island Suomen kuvauksissa.

- On Sonya myöntänyt viesteissä jälkikäteen, vaikka somessa muuta väittääkin, että hän tiesi ärsyttäneensä ja että minulla oli ulkopuolinen olo.

Katso Sonyan Iltarovio alta:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »