fbq
Telkkari
08.05.2021 12:12
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen, Jukka Alasaari
big brothjer
Tappouhkauksia ja törkyviestejä! Big Brother -talon julkkikset keskustelivat kommenttikulttuurista: ” Minua vihataan aika paljon!”
Telkkari
08.05.2021 12:12
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen, Jukka Alasaari

Big Brother talon VIP-asukkaat keskustelivat nettikiusaamisesta ja keskustelupalstojen törkykommentoinnista. Juttutuokiossa ovat mukana Sini Aartela, Sedu Koskinen, Petra Olli, Nina Mikkonen ja Sanna Ukkola, joka paljasti kilpailun kuudentena päivänä, miten paljon häntä on haukuttu työnsä takia. 

- Minua on varmaan haukuttu urani varrella kaikilla mahdollisilla termeillä, miten voi ihmistä haukkua, koska olen niin polarisoiva kolumnisti.  Minua vihataan aika paljon myöskin tässä maassa, Sanna kertoo. 

Toimittaja on sanojensa mukaan kuullut kaiken, joten hän ihmettelee avoimesti kiusaajien käytöstä.

- Mitä te enää voitte keksiä, että pystytte minua loukkaamaan? hän pohtii.

Lue myös: ”Voi v**un v**tu!” Aleksi Valavuori ei peitellyt pettymystään Big Brotherissa: halusi Nina Mikkosen ulos talosta - Nina nappasikin immuniteetin!

sanna ukkola
Tosi-tv-ohjelmaan osallistunut kolumnisti haukkui reality-ohjelma Temptation Island Suomea kovasanaisesti viime vuonna. 

Blogeja Seiskan sivuillekin kirjoittanut Nina kertoo omista kokemuksistaan, kun hän oli kirjoittanut ilta-Sanomille vuonna 2009. Häntä oli pyydetty pitämään keskustelua sivustolla yllä kommentoijien kesken, mikä osoittautui pian mahdottomaksi. 

- Eihän se ole mitenkään hedelmällistä, Nina toteaa. 

Hänen mukaansa palstan kommentit olivat hyvin uhkaavia. 

- Mennään porukalla sinne Mysrkylän mäelle ja lynkataan se, Nina kuvailee saamaansa kommentointia. 

Hänen tontillaan oli myös alkanut tapahtumaan pelottavia asioita, kun heidän valvontakameransa ammuttiin rikki, ja mäelle ilmestyi joku mönkijällä. 

Sanna ihmettelee, mistä Nina on kirjoittanut, että reaktiot ovat noin järkyttäviä.  

- Kirjoitin ihan kaikesta. Jos ei ihan maailman politiikan arkipäivää, mutta mun mielestä ihan tavallisista asioista, Nina vastaa.