fbq
Telkkari
26.09.2021 20:03
Teksti: Eetu Ampuja, Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen, AOP
Cristal Snow
Suoraa puhetta TTK-konkarilta! Cristal Snow arvostelee siskonsa saamia pisteitä: "On ollut liian kriittistä"
Telkkari
26.09.2021 20:03
Teksti: Eetu Ampuja, Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen, AOP

Seiska tapasi Tanssii Tähtien Kanssa -kisan tämän päivän kuvauksissa aiemmin mukana olleen tähtioppilaan, kun median monitaituri Cristal Snow, 46, oli saapunut paikalle kannustamaan siskoansa valokuvaaja Viivi Huuskaa, 31.

Ohjelmassa vuonna 2014 kisannut Cristal on kerran aiemmin ollut paikalla kannustamassa Viiviä, koska poikkeusaikojen vuoksi paikkoja tukijoukoille on ollut normaalia vähemmän. Kimmeltävästi pukeutunut Cristal kertoi Viivin saaneen hyviä pisteitä, mutta hän silti näpäytti hieman tuomaristoa.


- Toivoisin, että muutama tuomari antaisi parempia pisteitä. On hämmästyttäviä seiskoja tullut tansseista. On ollut mielestäni liian kriittistä verrattuna muuhun tasoon. Haluaisin hänelle vahvoja pisterivejä, Cristal jyrähti ennen livelähetyksen alkamista.

Cristalin jyrähdys selvästi auttoi, koska Viivi sai tanssinopettajansa Matti Puron kanssa tänään huomattavasti edellistä kertaa paremmat pisteet. Parille nimittäin ropisi yhteensä 27 pistettä.

Lue myös: Shokkipudotus! TTK-historian ensimmäinen naispari joutui jättämään kilpailun jo toisena: "Tuli vähän yllätyksenä!"

Viivi Huuska
Viivin tanssinopettajana toimii Matti Puro.

Oma kokemus ohjelmasta saa Cristalin samaistumaan vahvasti kaikkiin osallistujiin. 


- Kuka tahansa heistä meneekään tanssimaan, niin tunnen sen pulssin, mikä heillä on. Se tunne tulee sellaisena salamana, se fiilis on lihasmuistissa, Cristal kuvaili.

Lue myös: Selviytyjät polvillaan tanssijoiden edessä! Tanssii Tähtien Kanssa on taas katsojamagneetti

Cristal Snow ja Kia Lehmuskoski
Cristal nähtiin itse kisassa seitsemän vuotta sitten. Cristalin kannattelemana tanssinopettaja Kia Lehmuskoski.