fbq
Uutiset
24.11.2020 10:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Sara Forsberg
Vau! Hurjasti laihtunut Sara Forsberg hankki itselleen muhkeat muodot: esittelee uusia kurvejaan tuoreessa kuvassa - katso! "Olen superylpeä!"
Uutiset
24.11.2020 10:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Suomalainen sometähti Sara Forsberg, 26, esittelee sosiaalisessa mediassa uusia muotojaan. 

YouTube-videoistaan liikanimen Kielinainen saanut Sara julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän esittelee kovan pakaratreeninsä tuloksia.

Laulajanakin tunnettu sometähti aloitti rajun elämäntapamuutoksen kaksi vuotta sitten ja hän on laihtunut hurjasti takavuosista. Sara on julkisesti kertonut laihtuneensa syömällä terveellisesti ja urheilemalla aktiivisesti. 

- Pudotettuani niin paljon painoa kadotin samalla pyllyni ja ihmiset luulivat minua kadulla iPhone5-puhelimeksi. Joten parin viime kuukauden aikana olen keskittynyt painonnostoon ja kuntosalitreeniin, ja olen superylpeä tuloksistani! Kova työ kannattaa aina, ihmiset, Sara kertoo. 

Lue myös: Oho, Sara Forsbergin laihtunut ulkonäkö hätkähdyttää - elämä muuttui radikaalisti: "Kuvien välillä on 2 vuotta!"

Saran Instagram-päivityksessä vasemmanpuoleinen kuva on otettu ennen salitreeniin keskittymistä ja oikeanpuoleisessa otoksessa näkyvät Saran ahkeran treenin tulokset. Kuvissa sometähti on pukeutunut samankaltaisiin vaatteisiin, joten eron huomaa helpommin.

Toki hänen poseerausasentonsa jälkimmäisessä otoksessa korostaa kaunottaren muotoja pyöreämmäksi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAARA (@helloimsaara)

Lue myös: Vau! Upeassa kesäkunnossa oleva Sara Forsberg punaisissa bikineissä altaalla: "Kesää ei ole peruttu"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAARA (@helloimsaara)

Lue myös: Sara Forsberg otti kantaa Ellen DeGeneresin ympärillä kuohuvaan kohuun - avautuu kokemuksestaan ohjelman vieraana: "Todella epäammattimaista ja kamalaa!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAARA (@helloimsaara)