Katso videot!
Kikka Sara Melleri

Sukkula syöksyy Venukseen - Kikka-elokuvasta rohkea videopätkä julki! "Kun nänni vilahtaa tv-ohjelmassa, Kikan ura lähtee nousukiitoon"

Telkkari | 20.07.2021 11:57

Ensi vuoden tammikuussa elokuvateattereihin ilmestyvästä Kikka!-elokuvasta on julkaistu ensimmäinen teaser-traileri, jonka myötä saadaan esimakua 90-luvun laulajatähdestä kertovasta leffasta.

Nordisk Filmin tiistaina lähettämän tiedotteen mukaan Kikka!-elokuva on "musiikkia pursuva elokuva artisti Kikasta ja aikakaudesta, jolloin Suomi oli matkalla lamasta kohti nousukautta".

Elokuva kertoo kosmetiikkamyyjä Kirsi Viilosen (myöh. Sirén) noususta tähtiartistiksi ja koko Suomen kuumimmaksi puheenaiheeksi. 

Lue myös: Kikkaa esittävä Sara Melleri hyppää pöydälle lyhyessä mekossa – Seiska pääsi ysäritähdestä kertovan elokuvan kulisseihin

Kikka-elokuva
Tältä näyttelijä Sara Melleri näyttää Kikkana tulevassa elokuvassa.

 

Kikka! on elokuva viihdetaiteilijasta ja laulajasta, joka rakasti esiintyä ja antoi iloa muille, vaikka hänen taiteilijuuttaan kyseenalaistettiin.

"Kun Kirsi tutustuu DJ ja radiotoimittaja Paulaan, päättää hän antautua kokonaan laulajaunelmalleen. Miesvaltaisen musiikkimaailman irvailusta huolimatta Paula tunnistaa Kirsissä tähden ainekset ja yhdessä he hankkivat hänellä levytyssopimuksen. Kikka on syntynyt", tiedotteessa kuvataan.

"Kikan ura lähtee jyrkkään nousukiitoon, kun hänen nänninsä vilahtaa tahattomasti Jukebox-ohjelmassa. Kikasta tulee välittömästi koko maan tuntema julkkis ja yksi Suomen myydyimmistä naisartisteista."

Lue myös: Tunnistatko näyttelijää rooliasussaan? Kikka-elokuvassa esiintyvä Elena Leeve: ”Pelästyin peilikuvaani”

Oheisella teaser-trailerilla nähdään Kikan värikkäitä ja huomiota herättävän rohkeita esiintymisasuja sekä vilauksia Kikan elämän synkemmistäkin hetkistä. Kikkaa elokuvassa näyttelee Sara Melleri ja hänen Paula-ystäväänsä esittää Elena Leeve.

Elokuvan ohjaa Jussi-voittaja Anna Paavilainen ja leffan on käsikirjoittanut Maarit Nissilä. Sara Mellerin ja Elena Leeven lisäksi leffan muissa rooleissa nähdään muun muassa Jakob Öhrman, Aku Hirviniemi, Martti Suosalo, Kai Vaine, Samuli Niittymäki, Tuomo Prättälä, Sanna-Kaisa Palo, Rea Mauranen ja Ville Tiihonen.

Elokuvan tuottaa Elokuvayhtiö Komeetta tuottajanaan Kaisla Viitala. Elokuvan rahoittajia ovat Yle ja Suomen elokuvasäätiö.

Katso Kikka!-elokuva teaser-traileri alta!

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Marica Rosengård / Elokuvayhtiö Komeetta & Nordisk Film
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!