Elena Leeve

Tunnistatko näyttelijää rooliasussaan? Kikka-elokuvassa esiintyvä Elena Leeve: ”Pelästyin peilikuvaani”

Kotimaa | 14.03.2021 17:03

Tampereella hotelli Rosendahlissa kuvataan Kikka!-elokuvaa. On kahdeksas kuvauspäivä. Aulassa tuottaja Kaisla Viitala ottaa reportterin vastaan ja kertoo ripeästi päivän asialistan.

– Tänään kuvattava kohtaus on tapahtunut oikeastikin. Kikka ja hänen dj-ystävänsä Paula ovat saapuneet musiikkimessuille tekemään kaikkensa, jotta Kikasta tulisi artisti.

Lue myös: Kikkaa esittävä Sara Melleri hyppää pöydälle lyhyessä mekossa – Seiska pääsi ysäritähdestä kertovan elokuvan kulisseihin

Kikkaa näyttelevä Sara Mellerillä on yllään lyhyt mekko. Kohtauksen edetessä hän astuu estottomasti pöydälle laulaen ja liikehtien. Lopputulos nähdään valkokankaalla alkuvuodesta 2022.

– Rakastan tämän elokuvan puvustusta, ja täältä löytyy aivan fantastisia asuja. Toivon pystyväni välittämään edes vilauksen lämpimästä ja rakastetusta Kikasta, Sara kertoo.

Kikkaa  esittävä  Sara  tulkitsi  kohtauksessa englanniksi  Paljon onnea  -kappaletta.
Kikkaa  esittävä  Sara  tulkitsi  kohtauksessa englanniksi  Paljon onnea  -kappaletta.

Lue myös: Paljastava toppi, minihame ja tekorusketus! Kikan roolia himoinnut Sara Melleri pisti kaiken peliin hakuvideolla

Pukujen lisäksi myös elokuvan kulissit ovat kuin aikamatka kolmen vuosikymmenen taakse. Muodonmuutoksen on kokenut Saran lisäksi myös näyttelijä Elena Leeve, joka näyttelee Kikan ystävää Paulaa.

– Tämä tuntuu niin hauskalta. Välillä kun näen itsestäni vilauksen peilistä, mietin, että hui, kukahan tuolta oikein kurkkaa, Elena nauraa.

Elena muistaa Kikan lapsuudestaan.  – Olen  kuunnellut häntä C-kasetilta automatkoilla.
Elena muistaa Kikan lapsuudestaan.  – Olen  kuunnellut häntä C-kasetilta automatkoilla.

Vapaa-ajan hän viettää mieluusti ilman aikataulujen taakkaa.

– Parasta on pulahtaa avantoon, ja joogaan melko paljon. Pidän lajeista, joita voi tehdä spontaanisti niin, ettei tarvitse olla tiettynä päivänä viikossa jossain.

Lue lisää ja katso kuvat Kikka!-elokuvan kuvauksista Seiska Klubista!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Atte Kajova, Sami Kuokkanen/Elokuvayhtiö Komeetta ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!