fbqSelviytyjissä yllätyskäänne – putoajan peli ei pääty | Seiska
Telkkari
29.08.2021 21:21
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Nelonen
Selviytyjät Suomi
Selviytyjissä yllätyskäänne – putoajan peli ei pääty
Telkkari
29.08.2021 21:21
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Nelonen

Selviytyjät Suomi alkoi sangen näyttävästi sunnuntaina 29. elokuuta. Tällä kertaa pakkaa sekoittavat kultakolikot, joilla voi halutessaan ostaa lisämukavuuksia tai vaikkapa juonitella omasta jatkopaikasta. Mukana ohjelmassa ovat tällä kertaa muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville ”Viki” Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja drag-artisti Aarni Mikkola, esiintyjä, sohvaperuna ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen sekä ammattiscoottaaja ja BB-konkari Helmeri Pirinen.

Lue myös: Kuvaukset Karibialla! Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat: Mukana Shirly Karvinen, Bile-Dani, Susanna Penttilä ja BB-Ella!

Jo ensimmäisessä jaksossa osallistujat muodostivat liittoja, juonittelua tapahtui molemmissa leireissä ja yllätyskäänteitäkin riitti. Kummassakaan leirissä ei kuitenkaan vielä löydetty ainuttakaan koskemattomuusamulettia. 

Lue myös: Yksi Selviytyjät-kilpailijoista lähestyi Juuso Mäkilähdettä ennen kuvauksia: "En antanut hänelle vinkkejä"

Tällä kertaa punaisille huiveilla varustettu Caleton joutui heimoneuvostoon. Heimolaiset äänestivät Ellan kotiin. Tämä tuli etenkin Susanna Penttilälle yllätyksenä, sillä hän oli antanut oman kolikkonsa Ellalle varmana omasta putoamisestaan. Susanna sai kaksi ääntä, Viki yhden ja Ella viisi. Myös Tuuli Oikarinen otti Ellan putoamisen raskaasti. 

- Ella, heimo on puhunut, juontaja Juuso Mäkilähde totesi sammuttaessaan Ellan soihdun pudotuspäätöksen jälkeen.

selviytyjät
Vasemmalta oikealle: Viki, Lauri, Bea, Susanna, Ella, Tuuli, Helmeri ja Dani.

Odottamaton viesti

Ella lähti heimoneuvostosta sanomatta kenellekään sanaakaan. Ellaa odotti heimoneuvoston ulkopuolella kuitenkin viesti, jonka hän luki ääneen kameralle.

- Matkasi ei ole vielä päättynyt, vaan siirryt hylättyjen saarelle. Sinulla on mahdollisuus palata kilpailuun, mikäli selviät saarella heimojen yhdistymiseen saakka, viestissä luki.

Ella ilahtui viestistä.

- On toi tosi mielenkiintoinen twisti tähän kilpailuun. Se on otettava päivä ja hetki kerrallaan, Ella totesi kameralle suunnatessaan uuteen leiripaikkaansa ypöyksin. 

Selviytyjät Suomi sunnuntaina 29. elokuuta alkaen kello 19:30 Nelosella ja Ruudussa.