fbqSelviytyjät Suomi: Yksimielinen päätös illan putoajasta: "Kusettivat oikein olan takaa!" | Seiska
Katso kuva!
Selviytyjät

Selviytyjät Suomi: Yksimielinen päätös illan putoajasta: "Kusettivat oikein olan takaa!"

Telkkari | 12.09.2021 21:26

Selviytyjät Suomi -ohjelman kolmannessa jaksossa tunteet kuumenivat erityisesti Tórrido-heimon leirissä. Kokkailupuuhissa häärännyt Aarni Mikkola sai kuulla muilta heimolaisilta ikäviä kommentteja, kun osa pannulla tirisseistä riiseistä putoili hänen häärätessään maahan.

Erityisesti Shirly Karvinen tuohtui Aarnin huolimattomasta.

- Pitää olla oikeasti varovainen, että sitä ruokaa ei…Tuo taas kerää ihan sairaasti ötököitä, kun sitä ruokaa lentää, Shirly ojensi ja jatkoi huolellisuuden korostamista.

Myöhemmin Aarnin sättimiseen osallistui myös Sohvaperunoista tuttu Sanna Pikkarainen. Hän ihmetteli, miksi Aarni oli alunperin laitettu vastaamaan riisin paistamisesta.

- En mäkään vi**u sano, että osaan lentää lentokonetta, jos en osaa lentää lentokonetta, Sanna manasi.

Lue myös: Selviytyjät Suomi: Shirly Karvinen aterian nähdessään: "Nälkä on kova, mutta ei helvetti"

Tórrido-heimo voitti palkintokilpailun, mutta koskemattomuuskilpailun voitto meni Caletonille. Kuvassa Tórrido-heimolaiset.
Tórrido-heimo voitti palkintokilpailun, mutta koskemattomuuskilpailun voitto meni Caletonille. Kuvassa Tórrido-heimolaiset.

Aarnin höseltäminen vaikutti selvästi koko heimon ilmapiiriin ja lopulta pudotuskilpailun hävinnyt Tórrido joutui heimoneuvostoon. Äänten laskun jälkeen selvisi, että kaikki heimolaiset olivat antaneet äänensä yksimielisesti Aarnille ja näin mies joutui jättämään kilpailun. Aarni antoi puolestaan äänensä Sannalle.

Lue myös: Selviytyjissä yllätyskäänne – putoajan peli ei pääty

Aarnin peli ei kuitenkaan päättynyt lopullisesti, sillä tulen sammuttua häntä odotti viesti, jota hänen heimonsa ei päässyt näkemään. Aarnin reissu jatkuu Hylättyjen saarelle. Mikäli hän pärjää saarella leirien yhdistymiseen asti, pääsee hän takaisin peliin.

Lue myös: Näitä asioita ei ole nähty Selviytyjät Suomessa koskaan - pudotetut palaavat, kultakolikoilla voi ostaa ruokaa...

Kun Aarni sai tiedon päätymisestään Hylättyjen saarelle, hänen ilmeensä kirkastui.

- Onhan tämä nyt pe*kele! Heimoni petti minut ja kusetti oikein olan takaa, mutta totta kai tämähän on mitä paras tapa antaa pieni payback time kun saa toisen mahdollisuuden, Aarni iloitsi.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin kello 19:30 Nelosella ja Ruudussa.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!