fbq
Selviytyjät Suomessa uskomaton käänne - kolikot pelastavat varman putoajan, missin tie Selviytyjissä katkeaa tylysti | Seiska
Telkkari
11.10.2021 11:09
Teksti: Nanna Drummond|Kuvat: NELONEN
Selviytyjat Suomi
Selviytyjät Suomessa uskomaton käänne - kolikot pelastavat varman putoajan, missin tie Selviytyjissä katkeaa tylysti
Telkkari
11.10.2021 11:09
Teksti: Nanna Drummond|Kuvat: NELONEN

Hylättyjen saarelle pelastettu Lauri Salovaara manaa tulleensa pahasti petetyksi. Erityisen pettynyt hän on Eveliina Tistelgreniin, jota hän kutsuu pimeyden ruhtinattareksi. Jon-Jon Geitel kertoo Paul Uotilan pitävän yhä Even puolta. Laurin sanat saavat Paulin pohtimaan liittoaan.
– Olen kuullut Evestä karuja tarinoita. Vähän joudun kyseenalaistamaan liittoamme, Paul avaa ajatuksiaan.
Paul, Jon-Jon ja Lauri saavat päivän ensimmäisessä kilpailussa etsiä piilotetun kolikon. Paulilla on kerrankin tuuria matkassaan ja hän löytää sen pitkän etsinnän jälkeen rantahiekasta. Sen jälkeen miehiä odottaa kamppailu jatkopaikasta. Tiukan kisan jälkeen jatkoon pääsevät Jon-Jon ja Paul. Lauri jättää kolikkonsa Paulille, jotta tämä antaisi ne takaisin Tuuli Oikariselle, ja poistuu saarelta. 

Lue myös: Kuvaukset Karibialla! Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat: mukana Shirly Karvinen, Bile-Dani, Susanna Penttilä ja BB-Ella!

Eve suhmuroi joka suuntaan

Heimoissa iloitaan, kun odotettu viesti yhdistymisestä saavuttaa heidät. Shirly Karvinen alkaa pohtia liittoaan Even kanssa. Edessä on tiukat yksilökilpailut ja Shirly tietää Even päihittävän hänet mennen tullen. Shirly toivoo menevänsä kisassa loppuun asti Viki Eerikkälän kanssa, mutta Viki haluaa olla liitossa Helmeri Pirisen kanssa. 
Evellä on liittoja joka suuntaan, mutta vahvin on hänen ja Heikki Sorsan liitto.
– Minulla on fiilis, että olemme ne ensimmäiset heimot, jotka olimme alun perin. Uskon, että sama fiilis on Heikillä ja Sannalla (Pikkarainen) sekä myös Eijalla (Kantola) ja Shirlyllä. Toivotaan, että Tuuli haluaa olla riveissämme, kuten siltä vaikuttaa. Voihan olla, että hänellä on vielä suhteita vanhaan Caletoniin, Eve pohtii.

Lue myös: Missasitko Selviytyjät? Näin yllätyspudotukseen johtaneet tapahtumat etenivät

Evellä on useita liittoja.
Evellä on useita liittoja. 

Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää

Juontaja Juuso Mäkilähde tervehtii yhdistymistä odottavia heimoja lämmöllä. Hänellä on hihassaan yllätys: kaksi Hylättyjen saarelle passitettua kilpailijaa palaa muiden rinnalle. Kilpailijat näyttävät epäuskoisilta ja alkavat nauramaan, kun Jon-Jon ja Paul ilmestyvät heidän eteensä. 
Kilpailijoiden on varmistettava paikkansa uudessa Culebra-heimossa yksilökilpailussa. Viisi kilpailun parasta pääsee nauttimaan upeasta illallisesta, kun taas heikoimmin kisassa pärjänneet joutuvat rakentamaan uuden leirin. Heidän kohtalonsa ratkeaa illan heimoneuvostossa.
Kisan voittavat Helmeri, Heikki, Viki, Sanna ja Jon-Jon. Heillä on valta antaa yksi yhteinen ääni heimoneuvostossa. Illallispöydän ääressä Even nimi nousee useasti esiin, mutta häntä suojellaan, koska jokaisella vaikuttaa olevan jonkinlainen liitto hänen kanssaan. 
– Kaikki haluavat pitää myös Shirlyn, mutta ihmettelen sitä, koska hän on kova vastus, Sanna kommentoi ajatuksiaan siitä, kenelle heidän äänensä menee. 

Lue myös: Todellinen yllätyskäänne Selviytyjissä: tuplapudotus - joukkueet menivät uusiksi!

Bea
Bea Toivonen putoaa yllättäen kisasta.

Paul hyödyntää kolikoitaan

Shirly ja Eve käyvät tiiviin keskustelun ennen illan heimoneuvostoa. Shirly on helpottunut, kun Eve sanoo heidän liittonsa yhä pitävän. Paul haluaa tehdä tilit selväksi Even kanssa. Hän kertoo, että Jon-Jon inhoaa Eveä ja Heikkiä. Eve ei ole enää varma, voiko hän luottaa Pauliin, koska tämä on niin läheinen Jon-Jonin kanssa. 
Paul tietää olevansa vaarassa pudota, joten hän käyttää kolikkonsa amulettiin suojatakseen itsensä heimoneuvostossa. Käänne nostaa hymyn joidenkin kasvoille, mikä merkitsee sitä, että ilman amulettia Paul olisi lentänyt kisasta ulos. Paul saa kaikkiaan viisi ääntä, mutta ääniä saavat myös Tuuli ja Bea Toivonen. Koska Paulin ääniä ei oteta amuletin takia huomioon, ratkaiseva ääni menee Bealle, joka putoaa kisasta.

Lue myös: Kuvaukset ohi! Selviytyjät Suomi -kilpailijat palasivat Suomeen - näin he tekivät paluunsa someen: ”Hengissä päästy!”


Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 19.30. Seuraavan viikon jakso katsottavissa etukäteen Ruutu+-palvelussa.