fbq
Telkkari
19.11.2021 11:14
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Nelonen
shirly karvinen
Sanni kirjoitti Shirlylle siirappisen viestin Selviytyjiin - lue kirje sanasta sanaan
Telkkari
19.11.2021 11:14
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Nelonen

Selviytyjät Suomi -ohjelman seuraavassa jaksossa (su 21.11.) heimolaiset saavat kirjeet kotoa. Kirjeiden lukeminen herkistää jäljellä olevat viisi kilpailijaa, sillä he ovat olleet erossa läheisistään jo yli kuukauden.

Shirly Karvinen saa kirjeen avopuolisoltaan, laulaja Sannilta.

Näin Sanni kirjoittaa kirjeessään:

"Moi Shirly, oon ihan älyttömän ylpee susta, sinne se vaan lähti ja suora leikkaus reilun kuukauden päähän, kun oot finaaliporukassa. Sut tuntien tää oli kyllä odotettavissa. Sussa on sellaista soturin määrätietoisuutta, voimaa ja auktoriteettia, millä meet, ja oot menny ennenkin vaikka mistä haasteista läpi.

Samalla sus on sellasta lempeyttä, herkkyyttä ja tunneälykkyyttä, mikä saa sun lähellä oleville turvallisen ja nähdyn olon. Ja oothan sä nyt kaiken päälle helkkari soikoon hauska.

Tästä kirjeestä tulee kirja, jos en vähän tiivistä, joten sanon vaan, et oot kaiken kaikkiaan vaan aivan ihmeellinen tyyppi.

En osaa edes kuvitella millainen matka siitä yli kuukauden takaisesta aamulennosta tähän hetkeen on ollut, mut haluun vaan sanoo, että ollaan täällä Penan kaa oltu joka päivä susta ylpeitä ja mietitty et mitenhän sillä Shirlyllä siellä viidakossa menee. Me ei malteta odottaa et saadaan liveselostus sit syksyllä, miltä mikäkin tehtävä on tuntunu.

Täällä on kaikki hyvin, Pena on ihan villinä kesän tulosta, vaikka joka kerta kun summeri soi tai Wolt-kuski koputtaa oveen, se ujeltaa eteisessä korvat pystyssä ja häntä heiluen et jos se sittenkin olis äiti.

Halataan sut puhki kun se hetki vihdoin koittaa. Mut ennen sitä kaikki tsemppi ja voima täältä vielä vikaan puristukseen. Mä uskon suhun, päällikkö. Mee voittaa koko homma!"

Shirly puhkeaa kyyneliin kirjettä lukiessaan.

- Niin ihana lukea niitä. Jotenkin tässä neljä viikkoa ja kaksi päivää on ollut ihan sairas koti-ikävä, Shirly sanoo kameralle.

Shirlyn mukaan terveiset kotoa tulivat hyvään saumaan, sillä viidakossa tunteet ovat heitelleet laidasta laitaan.

Lue myös: Kiusaamiskohu: Shirly Karvinen pyytää anteeksi käytöstään Selviytyjät Suomi -ohjelmassa: "Näytän sellaisen puolen itsestäni, mistä en pidä ollenkaan"

- Niin ihana saada pieni pala kotia ja tietää, että siellä on kaikki hyvin, Shirly summaa.

Seiska paljasti joulukuussa 2020, että Sanni ja Shirly seurustelevat.

Lue myös: Avoliitto! Shirly Karvinen muutti Sannin luokse - paljastivat asian suorassa lähetyksessä: "Nähdään himassa"

Parin suhde on edennyt salamavauhtia. Shirly on tehnyt tänä syksynä radio Basson aamushow’ssa toistuvasti paljastuksia, jotka kielivät parin avoliitosta.

Lokakuussa Sanni kertoi Instagramissa juosseensa puolimaratonin ja jakoi kuvia kotona odottaneesta palkintoyllätyksestä. Shirly oli hankkinut kumppanilleen herkkuja ja kirjoittanut lahjan päälle "päällikölle". Kyseessä on sama hellittelynimi, jolla Sanni kutsuu Shirlyä kirjeessään.

Lue myösSanni pinkoi puolimaratonin - kotona odotti Shirlyn upea yllätys: hempeilevät hellittelynimellä

Tilaa Seiskan uutiskirje! »