fbq
Kiusaamiskohu: Shirly Karvinen pyytää anteeksi käytöstään Selviytyjät Suomi -ohjelmassa: "Näytän sellaisen puolen itsestäni, mistä en pidä ollenkaan" | Seiska
Telkkari
15.11.2021 07:16
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Nelonen
shirly karvinen
Kiusaamiskohu: Shirly Karvinen pyytää anteeksi käytöstään Selviytyjät Suomi -ohjelmassa: "Näytän sellaisen puolen itsestäni, mistä en pidä ollenkaan"
Telkkari
15.11.2021 07:16
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Nelonen

Tuoreimmassa Selviytyjät Suomi -jaksossa Shirly Karvinen piikitteli inhottavasti Paul Uotilaa siitä, että tämä pääsi kisassa jatkuvasti jatkoon kolikoiden ja kilpailumenestyksensä vuoksi. Shirly myös tulistui Sanna Pikkaraiselle juonittelukuviosta ja iltanuotiolla nähtiin itkuinen Sanna.

Lue myös: Selviytyjät Suomi: Kohupudotuksesta repeää riita - Shirly syyttää Paulia tunteilla pelaamisesta - “Se on heidän ongelmansa"

Sosiaalisessa mediassa Shirlyn käytös on saanut täystyrmäyksen. Moni kommentoija vertaa Shirlyn käytöstä koulukiusaamiseen. Tv-katsojat ovat olleet sitä mieltä, että Shirly ei ole osannut asettua toisten kilpailijoiden nahkoihin.

Sunnuntai-iltana Shirly julkaisi Instagram-tilillään julkisen anteeksipyynnön.

- Uusimmassa Selviytyjät-jaksossa näytän sellaisen puolen itsestäni, mistä en pidä ollenkaan. Asianomaisten kanssa oon selvittänyt asiat jo aiemmin, mutta koska mun huono käytös on tapahtunut hyvin julkisesti (suositussa tv-ohjelmassa), on mun mielestä kohtuullista sitä myös julkisesti kommentoida nyt kun jakso on ulkona, Shirly kirjoittaa.

- Koti-ikävällä, nälällä ja väsymyksellä voi varmasti selittää joitain purkauksia, mutta tällä kertaa syyllinen löytyy peilistä. En yksinkertaisesti osannut asettua toisten ihmisten asemaan jotka olisivat sitä kaivanneet, en osannut pitää päätä kylmänä pelin tuoksinassa ja ennen kaikkea syytin muita pelaajia ihan samoista asioista mitä itse saarella tein. Tälle ei ole mitään selityksiä, olen pahoillani erityisesti Paulille ja Sannalle mutta myös katsojille, joita mun käytös ymmärrettävästi ärsytti. Anteeksi, Shirly kirjoittaa.

"Henkilökohtaisia hyökkäyksiä"

Shirly kertoo, että hänen tavoitteenaan oli pötkiä kisassa pitkälle. Hän kertoo, että kisassa pärjääminen vaati peliliikkeitä, joita tosielämässä pidettäisiin petoksina.

- Mä aidosti pidin joikaisesta ihmisestä, joiden luottamuksen jouduin pelin sisällä pettämään. Samaan aikaan tulin kuitenkin sokeaksi sille, että muut toimivat ihan samalla logiikalla!

Shirly kirjoittaa, että hän koki muiden tekemät peliliikkeet henkilökohtaisina hyökkäyksinä. Shirly pitää käytöstään todella tyhmänä ja linjaa reagoineensa muiden tekemisiin väärin.

Lue myös: Tv-katsojat raivostuivat Selvytyjät Suomi -ohjelman rumista tapahtumista: Kuin koulukiusaajien leiri!

Shirly toteaa myös, että hänen olisi pitänyt olla Paulin tukena ja että heimolainen olisi ansainnut parempaa kohtelua. Paul joutui heimonsa hylkiöksi, eikä hänen puolellaan ollut kuin Eija.

- Paul näyttäytyi niin kovana ja potentiaalisena finalistina, että yhteispeli meni kilpailun edetessä todella yli mikä on ollut tosi epäreilua käytöstä, Shirly sanoo.

Shirly kertoo, että tv-ohjelman tekemisen jälkeen välit muihin kilpailijoihin ovat kunnossa.

- Kaikkien kilpailijoiden kanssa ollaan väleissä ja olen omaa käytöstäni pahoitellut ja myös anteeksi heiltä onneksi saanut. Ollaan erityisesti Sannan kanssa nykyään läheisiä, mikä teki tästä jaksosta erityisen hankalaa katsottavaa. Tässä on minulla hyvä paikka itsereflektiolle ja aion todellakin oppia kokemuksesta, Shirly summaa.

Kasvun paikka

Paul on kommentoinut Shirlyn päivitystä.

- Shirly ❤️ Oot rohkea ja upea! Peli asetti meidät erilaisiin älyttömiin henkisiin tilanteisiin jotka otti meistä kaikista erilaisia puolia esiin. Pahoittelut vastaanotettu ja saat todellakin anteeksi kaikesta.

Shirlyn päivityksen kommenttikentässä myös muutama tv-katsoja on ollut mielissään Shirlyn anteeksipyynnöstä.

- Oon tykänny siusta julkkiksena aina tosi paljon, joten tää Selviytyjät -ohjelma on ollu tosi pahaa katottavaa. Enkä puhuis nyt ainoastaan tästä viime jaksosta. Siusta on tullu tosi pahat kiusaajavibat jo aikasemmissakin jaksoissa, lähinnä Paulia kohtaan. Mutta tosiaan et ollu siellä ainut, rajumpaakin näky tänne kotisohville. Toki ymmärrän, että nähdään vaan murto-osa tapahtumista. Se, että onko Paul ylivoimanen kilpailuissa, menee miun mielestä aika toissijalle tuollasen ryhmälynttäämisen kanssa. Uskon, että paine ja olosuhteet tuonu isosti höysteitä mukanaan, ei oo helppo paikka varmastikaan 🙏 Hienoa, että otit tähän kantaa asianomaisten lisäks myös meille katsojille. Erittäin kunnioitettava teko! Elämä on kasvamista, eräs kommentoija kirjoittaa.

- Katsoin juuri jakson ja tuli heti alussa jo ärsyyntyny fiilis Paulin kohtelusta😳😤 Ja loppu puolella se miten kiukuttelitte Even kanssa törkeesti Sannalle ja muille. Oli tosi mulkkua toimintaa! Olin tosi yllättyny😳 Mutta nyt kun näin tän tekstin, niin arvostan suuresti, että osaat myöntää virheesi ja pyytää anteeksi🙏🏼 Se on tosi hieno piirre ja kaikki ei siihen pysty. Mutta virheitä sattuu ihan kaikille ja niistä hyvät ihmiset osaa ottaa opiksi, toinen komppaa.