Maria Veitola ja Sanna Marin

Sanna Marin kertoo Yökylässä-Marialle rehellisesti sateenkaariperheessä kasvamisestaan: Oltiin ihan köyhiä

Telkkari | 10.10.2021 16:11

Demarijohtaja ja pääministeri Sanna Marin saa torstain (14.10.)  Yökylässä Maria Veitola -jaksossa tutun tv-vieraan virka-asuntoonsa Kesärantaan.

Alkututustumisen jälkeen Sanna ja Maria Veitola lähtevät lenkille, jolla pääministeri avautuu Marialle totaaliromahduksestaan sekä lapsuudestaan.

Lue myös: Sanna Marin koki totaaliromahduksen: "Yhtenä päivänä kun heräsin, en enää jaksanut tehdä yhtään mitään" - avautuu asiasta Maria Veitolalle

- Me oltiin ihan köyhiä. Siis suomalaisessa mittapuussa. Se näkyi tietenkin materiaalisesti, ettei meillä ollut sellaista yltäkylläisyyttä kuin monilla kavereilla. Me asuttiin Pirkkalassa, joka on tosi omakotitalopainotteinen, mutta me oltiin sateenkaariperhe ja vähävaraisia. Asuttiin kunnan vuokrarivarissa.

Sannan perheeseen kuului Sannan äiti ja tämän naisystävä.

- En ole sinänsä kokenut ikinä sellaista, että olisin jotenkin joutunut tikun nokkaan perhetaustan takia. Se oli enemmän sellainen vaikeneminen... Siitä ei puhuttu, Sanna sanoo.

Lue myös: Sanna Marin osoittautuu Maria Veitolan Yökylässä-ohjelmassa herkkusuuksi - juustokakkua aamiaiseksi!

Partiossakin ollut Sanna kertoi nauttivansa lapsuudessaan ystävistä ja luonnosta. Häneen luotettiin, ja hän kertoikin olleensa kunnollinen teini. Hölmöilyt jäivät kokonaan tekemättä.

- En ole ikinä edes polttanut pilveä, Sanna toteaa.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa torstaisin klo 21.

Arkistovideo: Sanna Marin paljastaa yllättävän intohimonsa Joonas Nordmanille: ”Nehän ovat maailman parhaat bileet!”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!