Paratiisihotelli Suomi

Peitto heiluu railakkaasti Paratiisihotellissa: Janne saa tylyn tuomion - uusi kingi tuli taloon!

Telkkari | 28.06.2021 16:02

Kesällä moni reality on tauolla, mutta onneksi Paratiisihotelli Suomi tarjoaa sisältöä monelle tosi-tv:tä rakastavalle. Maanantaina (28.6.) Ruutu-palveluun ilmestynyt jakso aloitetaan Antin ja Ellan edellisyön lemmenleikkien perkaamisella.

- Aamulla heräsin Antin vierestä. Siellä olimme hyvin läheisissä tunnelmissa, Ella naureskeli, ja sen jälkeen katsojat näkivät railakasta peiton heiluttamista.

Lue myös: Paratiisihotelli Suomeen saapunut sinkkukaunotar pistää pakan täysin sekaisin: "Näytän hyvältä myös takaapäin"

Paratiisihotelli-Ella
Ella on myöntänyt tuntevansa vetoa Anttiin.

Bromance katkesi taas ja uusi kingi ärsytti

Hotellissa on nyt eletty Selviytyjiä mukaillen Sinnittelijät Suomi -teemaviikkoa, jonka mukaisesti yksi äänestettiin pois. Janne koki karun kohtalon, kun muut asukkaat päättivät äänestää pois jo kertaalleen ohjelmasta poistetun miehen. Häntä äänestäneiden joukossa oli taas Markus, jota Janne kutsui aiemmin jopa luottopakikseen.

Lue myös: Dramaattisesti poistettu asukas palaa: Paratiisihotellin bromance ei katkennutkaan - tanssivat kiihkeästi toisiaan vasten lähes nakuina!!

- Olen pettynyt itseeni, mutta en ole esimerkiksi pettynyt Jeminaan. Hän pelaa hemmetin hyvin, Janne kommentoi rehdisti uutta poistumistaan ohjelmasta ja viittasi naiseen, johon oli myöntänyt olleensa ihastunut.

Asukkaat palasivat hotellille, jossa heitä odotti suuri yllätys. Teemaviikon mukaisesti kehiin astui nimittäin klaanipäällikkö David, joka nimesi itsensä vaatimattomasti King Davidiksi. Salskea miesmalli halusi tutustua hotellin kaunottariin yksitellen. Jeminaan uusi komistus ei ainakaan tehnyt vaikutusta.

- Mun ensivaikutelma Davidista on se, että hän on ylimielinen kusipää, Jemina tylytti suorastaan.

Paratiisihotelli-Jemina
Jenna uskaltaa pelata kovaa eikä pelkää laukoa suoria mielipiteitä kilpakumppaneistaan.

Lopulta David päätti valita parikseen Jennan, joka ei myöskään vaikuttanut kovin innostuneelta. 

- Pitää nukkua varmaan samassa sängyssä, joten sen verran joutuu tekemään töitä, Jenna parahtaa.

Paratiisihotelli-Jenna
Jenna muistetaan myös Temptation Island Suomen kahdeksannelta kaudelta.


 

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Nelonen, Lars Johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!