fbqDramaattisesti poistettu asukas palaa: Paratiisihotellin bromance ei katkennutkaan - tanssivat kiihkeästi toisiaan vasten lähes nakuina!! | Seiska
Paratiisihotelli-Markus

Dramaattisesti poistettu asukas palaa: Paratiisihotellin bromance ei katkennutkaan - tanssivat kiihkeästi toisiaan vasten lähes nakuina!!

Telkkari | 24.06.2021 13:05

Seiska uutisoi aiemmin viime viikon Paratiisihotelli Suomen jaksosta, jossa Markus rupesi itkemään hotellista poistetun Jannen perään.

Jannen kanssa lähentyneen Markuksen mieltä ei varmasti kohentanut sekään, että Markus oli itse osaltaan päättämässä Jannen matkaa ohjelmassa.

Nyt tämän viikon tiistaina (22.6.) julkaistussa jaksossa Janne kuitenkin palaa ”karkoitussaarelta” takaisin ohjelman Sinnittelijät Suomi -teemaviikolle. Markus on hyvän ystävänsä paluusta innoissaan. Illan bileissä kaksikko tanssii toisiaan vasten puolialastomina Meiju Suvaksen Pure mua-kappaleen tahtiin.

Lue myös: Paratiisihotelli Suomessa dramaattinen käänne - järkyttynyt Markus itku silmässä: "Rankkaa peliä"

Janne Valve
Janne kokee olleensa aiemmin liian sinisilmäinen muita hotellin asukkaita kohtaan.

Toisaalta on mahdollista, että ohjelmaan liittyvä pelaaminen ja juonittelu tekevät säröä orastavaan veljeysrakkauteen. Janne nimittäin vaikuttaa palatessaan katkeralta osaa hotellin asukkaista kohtaan ja vannoi kostoa.

- Nyt olen Janne 2.0. Haluan ensiksi ulos Tildan ja sitten Antin, mies uhoaa.

Janne kertoo luottopakiksikin kutsumalleen Markukselle pelaamisestaan. Markus ei välttämättä vakuutu Jannen puheista ainakaan niin paljoa, että tämä välittömästi alkaisi juonittelemaan entisen tutkaparinsa kanssa. 

- Janne sanoi olevansa uusi versio itsestään täällä. En mä aio pelaa sen kanssa, vaikka se on mun hyvä frendi, Markus lataa Namun kanssa keskustellessaan.

Lue myös: Peiton alla Markuksen kanssa touhunnut kaunotar saa lähtöpassit Paratiisihotelli Suomesta - juontaja Alma Hätönenkin yllättyy: "Sun vierailu jäi todella lyhyeksi"

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Nelonen, Lars Johnson

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!