fbqOlet mitä syöt: Pepe Willbergin elämäntavat saavat Pippa Laukan vakavoitumaan: "Pepe, se on hengenvaarallista" | Seiska
Telkkari
13.10.2021 19:01
Teksti: Tuomas Riskala|Kuvat: MTV3
Pepe ja Pauliina
Olet mitä syöt: Pepe Willbergin elämäntavat saavat Pippa Laukan vakavoitumaan: "Pepe, se on hengenvaarallista"
Telkkari
13.10.2021 19:01
Teksti: Tuomas Riskala|Kuvat: MTV3

Laulajakonkari Pepe Willberg ja tämän manageripuoliso Pauliina Visuri rakastavat hyvää ruokaa ja juomaa ja sosiaalista elämää. Kotona syömisen jälkeen pariskunta saattaa piipahtaa ystävien luona syömässä lisää ja kutsuvat ystävät luokseen tekemään vielä saman. Myös ravintolat houkuttelevat musiikkibisneksessä ahertavaa julkkisparia.

Lue myös: Elämäntapamuutoksen tehneet Pepe Willberg ja Pauliina Visuri: "Ei me mitään seksiä harrasteta"

Vaikka 75-vuotias Pepe vakuuttaa yleiskuntonsa olevan hyvä, aikaa liikunnalle ei jää juuri lainkaan. Myös painoa on kertynyt kymmenen kiloa liikaa. Yhteisen liikuntaharrastuksen löytyminen kiinnostaa pariskuntaa.

Paikalle pärähtävä Pippa Laukka toteaa Pepen ja Pauliinan jääkaapin muistuttavan minikoossa vanhaa Stockmannin Herkkua. Kakkujen lisäksi jääkaapista löytyy muun muassa enemmän erilaisia hilloja kuin Pippa on nähnyt koskaan samassa paikassa.

– Pepen ja Pauliinan jääkaapissa on kyllä pidot kohdillaan, Pippa napauttaa.

Lue myös: Tv-lääkäri Pippa Laukalta pysäyttävä somepäivitys: "On kulunut viikko, kun me erottiin - en muista, että olisin koskaan itkenyt yhtä paljon"

Pariskunnan ruokavalion perusjaloiksi paljastuvat voi ja kerma, jota Pepe ja Pauliina sotkevat joka paikkaan. Vihannekset puolestaan loistavat poissaolollaan. Runsas voin ja kerman käyttö näkyy varsinkin Pepen vyötäröllä, joka on venähtänyt 108 senttiin.

Pariskunta hätkähtää nähtyään viikon ruokamääränsä kerralla pöydälle levitettynä.

– Kyllähän tällä voisi kuvitella syövänsä koko kuukauden, Paulinaa parahtaa.

Ruoan määrää enemmän Pippa huolettaa pöydältä löytyvät huonot rasvat, joita Pepe ja Pauliina ahmivat joka aterialla aamusta iltaan.

– He syövät kovia rasvoja koko ajan, ei vain leivän päällä, vaan piilorasvoina kaikilla aterioilla. Olisi poikkeuksellista mikäli vastaava ruokavalio ei pitemmän päälle sairastuttaisi, Pippa laukoo.

Lue myös: Näinkö siinä kävi? Upean uheiluautonsa menettänyt Pepe Willberg, 74, pohtii raivorehellisiä syitä talousahdinkoonsa: "Mikä laulaen tulee, viheltäen menee"

Laboratoriokokeissa selviää, että Pauliinan kolesteroli ja maksa-arvot ovat kohollaan. Pepe kuulee puolestaan kuuluvansa riskiryhmään saada sydän- ja aivoinfarkti. Myös laulajaa vaivaava uniapnea on pahentunut ja jäänyt hoitamatta.

-    Pepe, se on hengenvaarallista, Pippa toteaa Pepelle.

Verisuonten ikää tutkivassa analyysissa paljastuu lisää huonoja uutisia. Pauliina kuuluu heikoimpaan viiteen prosenttiin verisuontensa puolesta, ja Pepe puolestaan heikoimpaan viiteen promilleen. Uutinen on silminnähden järkyttävä molemmille.

mtv3
Pepe ja Pauliina laittavat elämänsä kuntoon.

Laitettuaan Pepen ja Pauliinan ruokavalion kuntoon Pippa määrää molemmille kaksi kertaa viikossa lihaskuntotreeniä sekä kolmesti viikossa kardiotyylistä harjoittelua. Yhteiseksi lempilajiksi valikoituu tennis.

pepe ja pauliina
Pippa opettaa Pepelle ja Pauliinalle terveellisempää elämää.

Neljän viikon jälkeen Pippa yllättää viemällä pariskunnan yleisurheilemaan. Alkusokin jälkeen tempauksesta jää hyvä jälkimaku, joka kannustaa jatkamaan liikuntaa muun muassa pilateksen muodossa. Myös ruokavalio tuntuu käyneen läpi pysyvän muutoksen varsinkin Pepen ja Pauliinan aamupalapöydässä.

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla tänään klo 20.