Katso kuvat!
Pippa Laukka

Tv-lääkäri Pippa Laukalta pysäyttävä somepäivitys: "On kulunut viikko, kun me erottiin - en muista, että olisin koskaan itkenyt yhtä paljon"

Kotimaa | 07.10.2021 11:27

MTV3:n Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu julkkislääkäri Pippa Laukka julkaisi keskiviikkona Instagram-päivityksen, joka varmasti säikäytti ja pysäytti monet hänen someseuraajansa.

Somepäivityksen teksti alkaa nimittäin erittäin rajulla tavalla.

- On kulunut viikko kun me erottiin. En edes muista milloin olen itkenyt viimeksi, saati että olisin koskaan edes itkenyt yhtä paljon kuin olen itkenyt viikon sisällä. Kun heräsin lähtösi jälkeisenä aamuna, tuntui kun joku olisi laittanut raskaan kiven rintakehälle. Ahdisti niin että henkeä salpasi, Pippa kirjoittaa koskettavasti.

- Minä joka en ole tainnut olla kertaakaan sairauslomalla kymmeneen vuoteen, en pystynyt menemään seuraavana päivänä edes töihin. Ahdistus ja suru olivat niin kovia. Vaikka minua on siunattu ystävillä ja läheisillä, olit minulle paras ystävä - se jonka seurassa viihdyin aina.

Lue myös: Julkkislääkäri Pippa Laukka: Pelkään antavani tyttärilleni liian vahvan naisen roolimallin

Instagram-päivityksen kuvat paljastavat kuitenkin, ettei Pippa viittaa päivityksellään parisuhteeseen, vaan rakkaaseen Tassu-koiraansa, joka menehtyi viikko sitten 11 vuoden ikäisenä.

- Yhteiset sieniretket, älypelileikit kotona, kainaloon möngertämiset ja pihaleikit ulkona. Häntä heiluen odotit aina kotiovella, iloisena ja valmiina lenkille ja leikkeihin, Pippa kirjoittaa.

Pippa kertoo päivityksessään joutuneensa itse tekemään päätöksen Tassu-koiran kohtalosta.

- Koiran omistajan rakkaudellisin teko, ja ehdottomasti vaikein päätös, on päästää pois kärsimästä, kun sen aika on. Lemmikkien omistajalle sanon, että ei kannata murehtia sitä hetkeä etukäteen, se ei nimittäin vähennä luopumisen tuskaa eron hetkellä.

- Jotkut lappilaiset kuulemma sanovat, että kun koira kuolee, hän lähtee revontulirekeen. Se on minusta todella kauniisti sanottu ja haluan ajatella, että nyt voit kirmata ilman vaivoja. Valtava suru ja ikävä on, mutta vielä enemmän hauskoja yhteisiä muistoja, jotka kirkastuvat kaiken aikaa kun aikaa kuluu.

Lue myös: Tv-lääkäri Pippa Laukka poseeraa yllättäen alasti HS:ssä - paljastaa totuuden vartalostaan ja ulkonäöstään: "Moni epäilee, etteivät ne ole aidot"

Pippa Laukka ja Tassu-koira poseerasivat Oma aika -lehdelle vuonna 2017.

Päivityksen lopuksi Pippa lähettää vielä koiralleen viimeiset terveiset ja kiitokset.

- Kiitos että valitsit meidät ja kiitos, että saimme olla sun lauma kokonaiset 11 vuotta. Tassu 2010-2021.

Lue myös: Vihreää hampurilaisen välissä! Julkkislääkäri Pippa Laukka huolestui Seiskan toimittajan ruokapäiväkirjasta: ”En tiedä, itkeäkö vai nauraa”

Pippa vihjasi koiransa kuolemasta sosiaalisesa mediassa vajaa viikko sitten, kun hän julkaisi yhteiskuvan Tassu-koiran kanssa. Tuolloin Pippa ei vielä kertonut Tassun poismenosta, mutta paljasti perheen elävän vaikeita aikoja.

- Tää viikko on ollut raskas. Tunteiden vuoristorataa, liikaa ajateltavaa ja mielelle töitä.

- Tunteiden myllerrys tuntuu jotenkin jollain tapaa jopa hyvälle, sillä joskus on hetkiä kun on hyvä kokea omat rajansa, jotta osaa taas arvostaa tasaisesti rullaavaa arkea. Ehkä joskus tulen avaamaan tätä asiaa tarkemmin, vielä nyt ei ole sen aika. Pärjätään kyllä täällä, Pippa kirjoitti viime viikolla.

Pippa on ollut yli 20 vuotta yhdessä miehensä Markku Laukan kanssa. Pariskunta avioitui vuonna 2003 ja heillä on kaksi teini-ikäistä tytärtä.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Timo Korhonen & Fabian Björk
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!