fbq
Telkkari
05.09.2021 21:41
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
BB-Laura L
Oho! Uusi BB-asukas seurustelee TIS-Valton kanssa - pari jätti rajat sopimatta
Telkkari
05.09.2021 21:41
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Helsinkiläinen Laura, 25, harrastaa bikini fitnessiä ja opiskelee energia- ja ympäristötekniikkaa.

Seiskan lukijat saattavat tunnistaa kaunottaren, sillä hän seurustelee TIS-Valton kanssa.

Lue myös: Uuh, TIS-komistus Valto löysi itselleen uuden rakkaan: bikini fitness -kaunotar Laura on upea ilmestys - kuvat!

Laura kertoi Seiskalle, miten hänen rakkaansa oli reagoinut BB-uutispommiin.

- Aluksi jännitti todella paljon kertoa hänelle asiasta. Hain ohjelmaan ennen kuin oltiin alettu seurustella, Laura paljasti Seiskalle.

- Valto oli yllättynyt, että olin hakenut mukaan, mutta hän oli myös innoissaan asiasta. Valto sanoi todella kivasti, että hän näkee minut moniulotteisena henkilönä, että olen hyvä tyyppi ohjelmaan, Laura hehkutti Seiskalle.

Lue myös: TIS-Valto nautiskeli kesästä kauniin bikini fitness -rakkaansa kanssa Kotkassa - onko tämä asuvalinta räikeä tyylimoka? Katso kuva!

Laura ja Valto keskustelivat BB-kuvauksista reilusti ennen ohjelman alkua.

- Meidän ei tarvinnut sopia rajoista, koska meillä on samanlaiset arvot. Valto kuitenkin tietää, millainen ihminen olen, niin todella hyvillä fiiliksillä mennään. Ei mitään stressiä sen suhteen, Laura totesi Seiskalle.

Laura kertoo aiemmin epäröineensä, pääsisikö juuri hän BB-taloon.

- Aluksi oli todella epätodellinen olo, kun sain tietää, että minut on valittu BB-asukkaaksi. Onko minussa mitään kiinnostavaa, tai että miksi minut on valittu? Laura pohdiskeli.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »