fbqOho! Love Islandista pudonnut pari aikoo testata suhdettaan: ”Katsotaan, miten tämä toimii ulkomaailmassa” | Seiska
Telkkari
21.09.2021 22:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV
Love Island
Oho! Love Islandista pudonnut pari aikoo testata suhdettaan: ”Katsotaan, miten tämä toimii ulkomaailmassa”
Telkkari
21.09.2021 22:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV

Tänään (21.9.) esitetyssä Love Island -jaksossa katsojat olivat saaneet valita suosikkiparinsa, joista viisi oli turvassa kahden parin jäätyä pudotusuhan alle. Toinen pareista joutui jättämään leikin kesken.

Pudonnut kaksikko kertoi Seiskalle tunnelmistaan sekä suhteen jatkumisesta kotiinlähdön jälkeen. Jos et vielä ole katsonut illan jaksoa, varo juonipaljastuksia!

Love Island

Treffit olivat parhaat

Rakkauden saarelta kotiin lähetettiin lopulta helsinkiläinen Rosa A., sekä kesken kauden mukaan saapunut savonlinnalainen Mikko. Rosa kertoo olevansa otettu mahtavasta yhteishengestä, joka kuvauksissa vallitsi.

- Yllättävän rauhallisin mielin lähdin kotiin. Olin alitajunnassani miettinyt putoamisen mahdollisuutta. Saimme Mikon kanssa hyvän startin tuolta, ja katsotaan, miten tämä toimii ulkomaailmassa, kaunotar kertoo.

Rosalla jäi matkastaan erityisesti mieleen hauskat pelit, sekä juhlat, jotka järjestettiin Mikon saapumisen johdosta.

- Myös treffit Mikon kanssa kuuluvat parhaisiin hetkiin. Tietysti oli myös upeaa tutustua noihin muihin saarelaisiin.

Lue lisää: Tiesitkö? Näin Veronica Verho saa ajan kulumaan matkatessaan Love Islandin kuvauksiin - Seiska vieraili kulisseissa

LIS-Rosa

Muutos hyvään suuntaan

Läheisimpiä saarelaisia Rosalle olivat mielestään Salli, Emilia, Kimi ja Tatu, sekä jo saarelta pudonneet Oona ja Melinda. Hän myöntää, että hänellä on jonkin sortin kipinöintiä Mikkoa kohtaan.

- Tässä viimeisen parin päivän aikana jokin muutos on tullut, ja siis hyvään suuntaan. Jatkamme ulkomaailmassa ihan normaalisti.

- Totta kai tämä muuttuu, kun emme ole enää siellä villalla, mutta totta kai haluamme katsoa nyt tämän meidän jutun, Rosa muotoilee.

Lue lisää: Love Island -juontaja Veronica Verho ikävöi Juhani-rakastaan: ”Soittelemme joka päivä”

Love Island pudotus
Parivaljakko asteli ulos villan ovesta muiden saarelaisten saattelemana.

”Tutustumme lisää”

Mikko jätti rakkauden saaren haikein mielin.

- Teki mieli vielä jatkaa matkaan villassa, mutta onhan se kiva päästä Suomeen takaisin tapaamaan sukulaisia ja kavereita, hän kertoo Seiskalle.

Mies lähti saarelle jännittynein mielin, mutta sanoo sopeutuneensa porukkaan hyvin siitäkin huolimatta, että tuli kesken kauden mukaan. Läheisimpiä hänelle olivat oman parin Rosan lisäksi Krete, sekä Tatu ja Kimi. Tutustuminen Rosaan jatkuu hänenkin mukaansa ulkomaailmassa.

- Olemme puhuneet, että haluamme tutustua lisää, ja katsoa, miten molempien arki pyörii ja voiko niitä yhteensovittaa. 

- Treffejä en ole vielä ehtinyt miettimään yhtään, mutta katsotaan.

LIS-Mikko

Vaikka saarelaisista Krete ilmaisikin kiinnostuksensa Mikkoa kohtaan, mies ajattelee, että suhde olisi ollut kaverillinen.

- Tuntuu, että aikki muut huomasivat potentiaalin meidän suhteemme, mutta itse ajattelin hänet vain hyvänä ystävänä. En ajatellut välejämme missään vaiheessa sillä tavalla romanttisesti. 

Rosa kertoo lempipareikseen Sallin ja Eelin, sekä Tatun ja Emilian, koska kokee näiden sopivan parhaiten yhteen. Mikkokin veikkailee voittajaksi Sallia ja Eeliä, mutta jäljellä olevat viikot näyttävät, mikä on lopputulos.

Love Islandin pääohjaaja Sami Manninen kertoo: Näin saarelaisista huolehditaan

Love Island Suomi ma-la AVA:lla kello 21, ja mtv-palvelussa jo klo 20.