fbq
Kotimaa
23.08.2021 21:01
Teksti: Henryk Björkström, Espanja|Kuvat: Timo Korhonen
Veronica Verho
Love Island -juontaja Veronica Verho ikävöi Juhani-rakastaan: ”Soittelemme joka päivä”
Kotimaa
23.08.2021 21:01
Teksti: Henryk Björkström, Espanja|Kuvat: Timo Korhonen

Love Island Suomen kolmannen kauden juontaja Veronica Verho on kihloissa Sohvaperunat-ohjelmasta tutun Juhani Koskisen, 35, kanssa. Espanjassa töitä paiskiva somepersoona ei ole huolissaan rakkaansa ikävöinnistä, vaikka ohjelmaa kuvataankin kaukana kotoa.

- Juhani ei ole siellä yksinään yhtään, kun tietysti Matti-koira pitää seuraa. Hänellä riittää puuhaa kyllä Matin kanssa, hän kertoo Seiskalle.

Lue lisää: Matti-mäyräkoiran pissavahinko yllätti Veronica Verhon kauppakeskuksessa – näin hän selvisi tilanteesta!

Kahdeksan viikkoa kestävät kuvaukset menevät Veronican mukaan nopeasti ohi, ja kyseessä on onneksi vain väliaikainen tilanne.

- Soittelemme joka ikinen ilta, ja totta kai on ikävä, mutta molemmat ymmärtävät sen, että tämä on kuitenkin lyhyt aika loppuelämässä.

Veronica Verho
Love Island -villa on näyttävä kuvauspaikka, josta juontaja itsekin on innoissaan. – Haluaisin vain pulahtaa tähän altaaseen!

VAPAATA KIIREEN KESKELLÄ

Ensimmäisten päiviensä aikana rakkauden saarella Veronica on päivittänyt Instagraminsa tarinaosioon matkakuvia. Ne ovat lähinnä esitelleet hänen huoneensa numerokylttiä ja ilmastointilaitetta.

- Sanoinkin jo Instagramissani, että minua oikein nauratti, kuinka ne tähän asti ottamani kuvat olivat vähän sellaisia, mitä isäni otti silloin, kun hän sai kamerakännykän itselleen, hän nauraa.

Veronica sanoo, että kiireiseen kuvausaikatauluun mahtuu paitsi lounastaukoja myös muutamia lomapäiviä.

- Onhan vapaapäiviäkin, mutta tätä ohjelmaa tänne tultiin tekemään.

Lue lisää: Jestas, mikä unelma! Veronica Verhon nimettömässä koreilee ainutlaatuinen ekokullasta tehty kihlasormus - katso

Juhani Koskinen
Juhani Koskinen meni kihloihin Veronican kanssa alkuvuodesta.

HÄÄSUUNNITELMAT SELVILLÄ

Viime vuoden keväällä syttynyt Veronican ja Juhanin rakkaus on syventynyt jo avioliittosuunnitelmiksi. Veronica kertoi unelmahäistään Love Island Suomen lehdistötilaisuudessa pari viikkoa sitten.

– Vietetään ihanat, ehkä vähän maalaishenkiset latohäät. Menemme naimisiin Turussa, joka on meille rakas paikka, hän paljasti tuolloin.

Lue lisää: Veronica Verho paljastaa Seiskalle: ”Haluan isot maalaishenkiset latohäät” – paikkakin jo tiedossa

Love Island Suomi, 16.8. alkaen, maanantaista lauantaihin.
AVAlla klo 21, mtv-palvelussa ja C Moressa klo 20.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »