fbq
Telkkari
30.08.2021 21:15
Teksti: Henryk Björkström, Espanja|Kuvat: Timo Korhonen
Sami Manninen
Nyt puhuu ohjaaja! Nähdäänkö Love Islandin uudella kaudella casa amor?
Telkkari
30.08.2021 21:15
Teksti: Henryk Björkström, Espanja|Kuvat: Timo Korhonen

Seiska kävi Espanjan auringon alla jututtamassa Love Islandin pääohjaajaa Sami Mannista. Hänellä on selkeä vastaus siihen, nähdäänkö tällä kaudella niin sanottu casa amor, joka on odotettu juonenkäänne.

- Se on salaisuus. Kyllä meillä on pieniä twistejä tuossa matkan varrella luvassa, mutta nyt täytyy tietenkin ottaa huomioon koronatilanne, joka vaikuttaa tähän. Tämä villa on niin upea ympäristö, että saamme luotua todella vaikuttavan kokemuksen niin saarelaisille kuin katsojillekin.

Casa amor tarkoittaisi, että saaren miehet ja naiset erotettaisiin toisistaan kesken kauden, ja he pääsisivät tutustumaan uusiin saarelle saapuneisiin ihmisiin.

Suomen viime kaudella saaren naiset lähtivät varavillaan siksi aikaa, kun miehet tutustuivat kuuteen uuteen naiseen päävillalla. Kyse oli kuitenkin niin sanotusti puolikkaasta casa amorista. Naiset nimittäin eivät saaneet tehdä tuttuvuutta uusiin miekkosiin. Jää arvoitukseksi, tarjoillaanko tätä herkkua faneille televisiossa pyörivän kauden aikana.

Lue myös: Love Island Suomessa dramaattinen alku - sinkku-Nico vaihtuu toiseen jo ennen ensimmäistäkään jaksoa!

SEKSILLÄ EI MÄSSÄILLÄ

Love Island on nimensä mukaisesti rakkausohjelma, jossa ei olla totuttu mässäilemään peitonheilutuksella. Mitä sitten käy, jos lemmenleikit villassa pääsevät eskaloitumaan? Pääohjaajalla on tähän paljonpuhuva vastaus.

- Voisin yksinkertaisesti tiivistää asian ohjelmamme tittelillä. Tämä on rakkauden saari, eikä minkään muunlainen saari. Rakkaus ja tunnepuoli on ehdoton ykkönen.

Lue myös: Tässä ovat uudet Love Island Suomi -osallistujat! Rakkautta etsivät jääkiekkofani, opiskelija, yrittäjä ja tarjoilija...

- Suomalaisessa reality-viihteessä nämä asiat on jo vuosien aikana näytetty, se jatkuu toisissa formaateissa. Meille se ei ole itseisarvo missään tapauksessa.

Jos villassa harrastetaan seksiä, Sami pohtii, että katsoja usein ymmärtää näin tapahtuneen.

- Meillä ei ole tarvetta sen enempää esitellä. Se on myöskin sellainen kahden ihmisen välinen henkilökohtainen asia, ohjaaja kiteyttää.

Sami Manninen
- Olen iloinen, että tämä upea formaatti jatkaa samoilla linjoilla, ja että pysytään asian ytimessä, eli rakkaudessa, Sami toteaa hymyillen.

ALKOHOLIA MALTILLA

Periaate alkoholin nauttimisesta säilyy Love Islandissa ennallaan. Sitä tarjoillaan maltillisesti ja satunnaisesti muun muassa treffien merkeissä.

- Alkoholi ei ole ollut suuressa roolissa aiemmillakaan kausilla, eikä ole nytkään. Kaksi kautta ovat opettaneet meille, että mikään ei ole hienompaa kuin että nuoret ihmiset puhuvat selvin päin rakkaudesta.

- On mielestäni todella hienoa, ettei seuraavan päivän krapuloissa tarvitse pyydellä anteeksi edellisen illan tunnustuksia. Kun keskustelut käydään selvin päin, sitä voi jatkaa, ja kaikki myös muistavat, mihin edellisellä kerralla jäätiin, hän perustelee.
 

Lue myös: Tällainen on Love Island Suomeen lähtevä Melinda: ”En kaipaa yhtäkään sohvaperunaa”

Love Island Suomi maanantaista lauantaihin. AVAlla klo 21, mtv-palvelussa ja C Moressa klo 20.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »