fbq
Telkkari
21.09.2021 16:02
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld, Pasi Murto
Niko Saarinen
Niko Saarinen kommentoi osallistumistaan Olet mitä syöt -ohjelmaan: ”Ahdistaa!”
Telkkari
21.09.2021 16:02
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld, Pasi Murto

Uuden Olet mitä syöt -kauden ensimmäinen jakso pärähtää ruutuihin huomenna keskiviikkona (22.9.). 

Ensimmäisenä Pippa Laukan piinapenkkiin joutuu tosi-tv-veteraani ja somejulkkis Niko Saarinen, 34, joka on koukuttunut noutoruokaan.

– Olen ollut todella monessa tv-formaatissa, mutta kyllä tuo oli taas sellainen, että siinä riisutaan hyvin alastomaksi, Niko kuvaili ohjelmaan osallistumista Miss Suomi -finaalin punaisella matolla.

– Siinä jakaa aika paljon elämänsä epäkohtia. Ensi keskiviikkona se alkaa, ja kaikki näkevät sen, niin kyllä minua jännittää, Niko myöntää vakavana.

– Harvoin minua jännittää mikään tv-sarja, mutta nyt ahdistaa!

Lue myös: Tässä ovat Olet mitä syöt -ohjelman uudet tähdet: Niko Saarinen, Laura Haimila, Pertti Salovaara…

 

Niko Saarinen on kuvannut viimeisten päivien aikana intensiivisesti Onnenpyörä-sarjan uusia jaksoja juontajakollega Cristal Snown kanssa.
Niko Saarinen on kuvannut viime päivien aikana intensiivisesti Onnenpyörä-sarjan uusia jaksoja juontajakollega Cristal Snown kanssa. 

Sarjassa ravitsemusterapeutti Pippa Laukka ohjeistaa julkisuudesta tuttuja henkilöitä uuden terveellisempään elämään. Syynissä ovat muun muassa ruokavalio ja liikuntatottumukset.

Niko kertoo, ettei ole pystynyt noudattamaan kaikkia sarjassa oppimiaan asioita konkreettisesti.

– Kuvausten jälkeen minulta murtui varvas, minkä vuoksi minulla oli lenkkeilykielto.

– Sitten parisuhteeni päättyi, ja sairastuin vielä koronaan. Sanotaanko näin, että kesäni oli aika haastava. Toivon, että syksy olisi hieman rauhallisempi, Niko nauraa.

 

Kännikohu puhutti

Elokuun lopussa Niko herätti keskustelua kännisekoiluillaan. Vahvassa humalassa ollut Niko oli mennyt Helsingin keskustassa sijaitsevaan apteekkiin sisälle, ja paikalla ollut vartija oli yrittänyt saada Nikoa poistumaan paikalta. Tosi-tv-tähti kuvasi Instagram-tililleen livelähetyksen, jossa hän kuvasi ja haukkui vartijaa. Suoraa lähetystä seurasi yli 2 500 ihmistä.

Lue myös: Niko Saarinen riehui kännissä – kuvasi ja haukkui vartijaa: ”Minua hävettää aivan hirveästi - olin känniääliö!”

– Olen ollut noin kolme viikkoa pois somesta, ja huomaan voivani todella paljon paremmin, Niko myöntää.

– Kehotan ihmisiä katsomaan omaa ruutuaikaansa, koska se on oikeasti aika jäätävää. Vietän itse Instagramissa noin seitsemän tuntia päivittäin, hän paljastaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »