fbq
Telkkari
10.12.2021 18:30
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery +
Melissa
Naked Attraction Suomi: TIS-Melissa tekee seksityötä ja esittää toiveen: "Totta kai odotan, että pääsee nätin tytön kanssa sänkyyn"
Telkkari
10.12.2021 18:30
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery +

Aikuisviihteen parissa työskentelevä Melissa kertoo Naked Attraction Suomi -ohjelmassa deittailun kaatuvan yleensä hänen ammattinsa vuoksi. 
Temptation Island Suomi -ohjelmastakin tuttu seksityöläinen etsii nyt seuraa Naked Attraction Suomesta.

Stripparina ja aikuisviihteen parissa työskentelevä 22-vuotias Melissa päätti osallistua sarjaan, sillä hänen on hankala löytää itselleen seuraa työnsä vuoksi. 

Alkuhuuman jälkeen kiinnostus usein lopahtaa. 
– Monesti deittailussa ensimmäinen kuukausi menee niin, että pidetään siistinä mun työtä. Sitten rakastutaan ja ollaan, että apua, hän on oikeastikin sillä alalla, Melissa toteaa kameroille. 

Melissa kuvailee itseään sosiaaliseksi rämäpääksi ja kesyttämättömäksi villihevoseksi. Sukupuolella hänellä ei ole koskaan ollut väliä, vaan persoonalla ja sillä, että kumppani hyväksyisi hänet sellaisena kuin on.
–  Se, että hän hyväksyy minut, voi mennä kanssani ulos ja sanoa ylpeästi, että tässä on minun tyttöystäväni. 

Melissa
Melissa kertoo urapolustaan ohjelmassa.

Melissa pääsee ihastelemaan ohjelmassa neljän naisen ja yhden miehen vartaloita. Ensimmäisenä hän päättää pudottaa ainoan miehen. 
–  Kyllä mä joudun tämän pippelieläimen tässä tiputtamaan, Melissa empii. 
Ohjelman juontaja Marja Kihlström on kiinnostunut tietämään, pitääkö Melissa tietynlaisesta karvoituksesta. Sillä ei hänelle ole kuitenkaan väliä.
–  Mulla olisi aika villi viidakko, jos en tekisi näitä töitä. Se on ainoa asia, mikä pitää kurissa, avoimesti ja neutraalisti alastomuuteen suhtautuva Melissa vastaa. 

Myös Melissa riisuu tv-kameroiden edessä vaatteensa, kun jäljellä on enää kaksi osallistujaa. Naiset ovat haltioissaan vaaleahiuksisen naisen astellessa heidän eteensä ilman rihman kiertämää.  
–  Aivan järkyttävän upea nainen, molemmat myhäilevät tyytyväisenä. 

Melissa valitsee lopulta toisen treffeille. 
–  Totta kai odotan, että pääsee nätin tytön kanssa sänkyyn, mutta hän on myös mukava ja aivan ihana ihminen. 

Naked Attraction Suomi -ohjelman kaksi jaksoa perjantaisin Discovery+-palvelussa. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »