fbq
Telkkari
10.08.2021 21:04
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen / Numi Nummelin
Farmi Juhana Helmenkalastaja Kristian Heiskari
Näissä tunnelmissa Farmi Suomen julkkiskisaajat lähtivät kuvauksiin – Juhana Helmenkalastaja uhoaa: ”Haluan varmistaa, ettei Kristian Heiskari voita!”
Telkkari
10.08.2021 21:04
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen / Numi Nummelin

Eilen maanantaina (9.8.) julkaistiin Farmi Suomen uuden kauden kilpailijat. Värikäs joukko saa myöhemmin lisäyksen, kun myyntivalmentajana ja Selviytyjissäkin muutama vuosi sitten hämmentänyt myyntivalmentaja Juhana Helmenkalastaja, 46, astuu jälkijunassa Farmille.

- Haluan varmistaa, että Kristian Heiskari ei voita Farmia, Juhana sanoi itsevarmasti Ruutu-palvelusta löytyvällä videolla.

Lue myös: Miten Tauski, Kelly Kalonji, Kristian Heiskari ja Juhana Helmenkalastaja pärjäävät keskenään alkeellisissa oloissa? Tässä ovat uudet Farmi Suomi -kisaajat!

Krisu valmistautui ensimmäistä kertaa

Kristian Heiskari eli tuttavallisemmin Krisu, 29, on voittanut sekä Big Brotherin että Selviytyjät. Hänen eilisen Instagram-päivityksensä perusteella mies on nyt ensimmäistä kertaa kunnolla valmistautunut ennen koitosta.

- Tää on eka formaatti johon oikeasti valmistauduin ja toivottavasti se kantaa pitkälle. Oon yrittänyt parhaani mukaan ottaa mitat, tilavuudet, solmut ja muut edellisillä kausilla kisoissa nähdyt hommat haltuun. Lisäksi oon koittanut tutkia Suomen maaseudun historiaa ja valistanut itteäni niin Wikipedialla, kuin vanhoilla Suomi filmeilläkin.

Lue myös: BB-Kristianin ällöttävä paljastus yököttää Selviytyjät Suomessa – leiriläisten ruokahalu koetuksella: "Miksi sä kerrot tuon just nyt?!"

Kristian itse oli julkaisunsa aikoihin jo kuvauksissa. Samoin Seiskasta tuttu Kelly Kalonji, 34, julkaisi ajastetun Instagram-päivityksen.

- Oh no oh no nono noo! APUA! Nyt se menoksi, tää mimmi lähti FARMIIN! Kyllä farmiin, moni jo miettii että oh sh*t. Ettekä varmaan uskoisi että lähtisin tälläiseen mukaan, lähdin juuri nimeenomaan rikkomaan ennakkoluuloja ja näyttämään kuka mä oon oikeasti pohjimmiltani, Kelly kirjoittaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »