fbq
Telkkari
09.08.2021 12:32
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Nelonen Media
Farmi suomi
Miten Tauski, Kelly Kalonji, Kristian Heiskari ja Juhana Helmenkalastaja pärjäävät keskenään alkeellisissa oloissa? Tässä ovat uudet Farmi Suomi -kisaajat!
Telkkari
09.08.2021 12:32
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Nelonen Media

Kulttisuosiota saavuttanut Nelosen ohjelma Farmi Suomi saa jatkoa. Nelonen tiedotti maanantaina, että ohjelman uudet julkkiskilpailijat ovat tänään lähteneet kohti Pieksämäellä, Etelä-savossa sijaitsevaa maatilaa, jossa tmänkertainen kilpailu järjestetään ja kuvataan.

Julkkiskilpailijat irtautuvat ohjelman formaatin mukaisesti täysin modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa, kisaten erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä kisoissa. Heillä ei ole käytössään moderneja apuvälinetiä, vaan maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin, vesi kannetaan kaivosta ja sähköäkin on käytössä lähinnä laitumen sähköpaimenessa.

Tämänvuotisessa Farmi Suomi -kilpailussa ovat mukana burgerimies Akseli Herlevi, kauneusalan yrittäjä ja somevaikuttaja Henny Harjusola, kaksinkertainen tosi-tv-voittaja Kristian Heiskari, juontaja ja monilahjakkuus Cristal Snow, Ylen juontaja Gogi Mavromichalis, malli ja entinen Miss Helsinki Kelly Kalonji, takavuosien Diili-ohjelmasta julkkikseksi noussut myyntivalmentaja Juhana Helmenkalastaja, somevaikuttaja Maiju Voutilainen, muusikko Tauski Peltonen, laulaja Sani Aartela, vapaaottelija Teemu Packalén, ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi, taideasiantuntija Pauliina Laitinen, poliitikko Atte Kaleva sekä toimittaja Sanna Mämmi.

Lue myös: Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari yllättää: suostuisi Temptation Islandiin tietyllä rahapalkkiolla - ”Voin vähän tötöilläkin!”

Matkaan lähti maanantaiaamuna 14 kilpailijaa. Juhana Helmenkalastaja tulee ohjelmaan mukaan kesken kauden yllätyksenä muille kilpailijoille, joten hän liittyy joukkoon hieman myöhemmin. Muut kilpailijat ovat jo uutisten ulottumattomissa, joten lisäys kilpailijakatraaseen tulee heille yllätyksenä.

Juontajaksi Susanna Laine

Farmin kolmannella kaudella juontajan saappaisiin hyppää muun muassa Tuttu Juttu Show'sta ja Puoli seitsemän -ohjelmasta tuttu Susanna Laine.

- Tuntuu jännittävältä! En olekaan realityä juontanut, no, ainakaan tosi pitkään aikaan! Tässä on tehty suoria lähetyksiä, viihdettä ja haastatteluohjelmia, mutta realityä en hetkeen, tosi innoissani olen tästä jutusta, Susanna sanoo ohjelman tiedotteessa.

Lue myös: Juontaja Susanna Laine räväytti julki harvinaisen bikinikuvan: kroppa edelleen täysin missin mitoissa - seuraajat hullaantuivat! Katso kuva!

- Farmi on hirveän viehättävä ohjelma. Ihana nähdä, miten monet näistä kaupunkilaisista tupsahtavat suoraan maalaismiljööseen, ja päästään seuraamaan miten he siellä pärjäävät. Jännittävää päästä näkemään millaisia suhteita kilpailijoiden välille syntyy ja millainen ryhmädynamiikka muodostuu. Odotan paljon herkullisia juonnenkäänteitä ja hauskoja tilanteita.

Susanna Laine juontaa Farmi suomi -ohjelman uuden tuotantokauden.
Susanna Laine juontaa Farmi Suomi -ohjelman uuden tuotantokauden.

 

Ohjelmassa farmilaiset saavat maatilan pehtoorilta päivittäin tehtäviä, joista suoriutuminen vaatii runsaasti suo, kuokka ja Jussi -asennetta. Farmin Pehtoori on aiemmilta kausilta tuttu paikallisen tilan vanha isäntä Terho Häkkinen. Hän on Farmin tietolähde ja tilalla tapahtuvien tehtävien tinkimätön tuomari.

Farmi Suomi -kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa. Kilpailun hallitseva voittaja on näyttelijäö Timo Lavikainen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »