fbq
Telkkari
14.12.2021 13:02
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
helmi-leena nummela
Modernit miehet -sarjan roisi seksikohtaus jännitti Helmi-Leena Nummelaa: "Näkyykö pylly?"
Telkkari
14.12.2021 13:02
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Näyttelijä Helmi-Leena Nummela nähdään vierailevana tähtenä Ylen Modernit miehet -komediasarjan kolmannella kaudella.

Helmi-Leenan roolihahmo on miehennälkäinen savolainen Saima.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar ajoi itsensä loppuun! Helmi-Leena Nummela avautuu uupumuksestaan: ”Ajattelin, jos pysähdyn, niin jotain hirveätä tapahtuu”

Roolia varten Helmi-Leenan täytyi opetella Savon murretta samassa kohtauksessa hänen kanssaan näytelleen kurssikaverinsa Linda Wiklundin kanssa.

- Linda on Turusta ja minä Itä-Suomesta. Äitini ja mummoni ovat savolaisia, joten olen kuullut murretta lapsena. Repliikit voi opetella, kuten ne on joku "savontanut", mutta pitää osata myös se murteen oma nuotti, jotta puhe kuulostaa luontevalta, Helmi-Leena sanoo.

Sarjassa Saima päätyy vällyjen väliin Eero Milonoffin näyttelemän Jarkon kanssa. Roisi seksikohtaus jännitti, vaikka Helmi-Leena on aiemminkin näytellyt yhdessä Eeron kanssa.

- Oli tosi hauskaa, että minua pyydettiin sarjaan. Kuvauksissa oli kivaa, mutta vaikka tämä oli pieni työkeikka, niin se jännitti tosi paljon, Helmi-Leena myöntää.

- Alastomuus jännitti. Olin ihan, että mitkä vaatteet otan pois? Miten tässä ollaan? Näkyykö pylly? Helmi-Leena naurahtaa sänkykohtausta muistellessaan.

Helmi-Leena tähdittää Syke-sarjaa sairaanhoitaja Jannican roolissa. Sarjan uusi kausi alkaa Ruudussa 6.1.2022.