Katso videot!
Ex on the Beach Suomi Afterski Jenni Sander Roope

Mitä ihmettä? Jennin exä saapuu Ex on the Beach Suomeen - naiselta täysin yllättävä reaktio!

Telkkari | 23.03.2021 10:33

Ex on the Beach Suomessa koetaan taas yllättäviä käänteitä, kun Jenni, Sander ja Roope istuvat piilopirtissä vastaanottamassa uutta exää. 

Jennin exä Nico, 20, saapuu lopulta piilopirttiin. Naisen reaktio on varsin yllättävä, sillä hän suorastaan heittäytyy Nicon syliin ja antaa tälle pitkän halauksen.

- Tää on todellakin se paras, kenet olisin voinut toivoa tänne! Jenni sanoo.

Lue myös: Nyt on kuumaa! Ex on the Beach Suomeen saapunut Erika lähentelee talon seksiparia - Rasmus kiihottuu: "Eli sä haluut kolmen kimppaa vai?"

Uusi exä

Villiä opiskelijaelämää viettävä Nico on tottunut bilettämään vaikka aamuun asti. Alkuun hän voi antaa melko rauhallisen kuvan itsestään, mutta kun hän rentoutuu, löytyy hänestä pian vauhdikkaampikin puoli.

Lue myös: Jymy-yllätyskäänne! Ex on the Beach Suomeen saapuu edelliseltä kaudelta tuttu exä - Amanda kauhistuu: "Tää oli se pahin skenaario!"

Erityistaidokseen Nico mainitsee sen, että hän osaa vaikuttaa selvältä, vaikka kunto on sellainen, ettei hän muista seuraavana päivänä mitään. Juttu Jennin kanssa on alkanut varsin hiljattain, ja on epäselvää, kuuluuko suhde ensinkään vielä entisten mappiin.

- Mulla on ollut ikävä sua, Jenni kuiskaa hellästi Nicon korvaan.

Sander ja Roope seuraavat tilannetta täysin hämmentyneinä. 

Lue myös: "Mitä v**tua teen?!" Ex on the Beach -Rasmus vastaa armottomaan kritiikkiin naisruletistaan - "Eihän kukaan käyttäydy noin!"

Ex on the Beach Suomi Afterski discovery+-palvelussa kaksi jaksoa tiistaisin.

Tutustu sarjan uuteen exään - katso video!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery+
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!