fbq
Telkkari
15.09.2021 19:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen
BB-Melody
Melody avautui äärimmäisen herkästä asiasta Big Brotherissa: ”Ymmärsin, ettei joku halunnut olla mun poikaystävä”
Telkkari
15.09.2021 19:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen

Uusin Big Brother -tuotantokausi on kestänyt nyt noin puolitoista viikkoa. Jo tässä ajassa asukkaat ovat kerenneet keskustelemaan syvällisistäkin asioista ja tänään Melody, 29, avautui talon pukeutumishuoneessa muille asukkaille kehosuhteestaan. Ruutu-palvelussa näkyvällä videolla  nykyään sinut itsensä kanssa oleva nainen kertoo aiemmista vahingollisista ajatuksistaan hänen vartaloonsa liittyen.

Lue myösBig Brother -asukas Melody haaveilee BB:n voittorahoista - haluaisi auttaa mummoaan: "Voisin ostaa hänelle uuden rotiskan"

- Kyl mä oon jossain vaiheessa ajatellut, että en ansaitse tiettyjä asioita sen takia: et mä ymmärrän jos joku ei halua olla mun poikaystävä, mä ymmärrän minkä takia joku ei halua hengaa mun kaa, Melody kertoi aiemmista ajatuksistaan.

Jasmiina, 24, yhtyi keskusteluun kertoen vastaavista kokemuksistaan. Itsevarmana talossa esiintynyt nainen on saanut apua asian suhteen.

- Nykyään oon todella onnellinen, että oon tässä tilanteessa, mutta se on vaatinut ammattilaisen apua, Jasmiina totesi.

BB-Jasmiina
Jasmiinalla on Melodyn kanssa samanlaisia kokemuksia kehonkuvaan liittyen.

Tinderöinti puhutti

Melody kertoi myös, ettei ole koskaan liittynyt Tinderiin. Hän nimittäin on pelännyt, että joku ei käsittäisi kuvasta naisen kokoa.

Lue myösJasmiinan ja Pekan temppu aiheutti äläkän Big Brother -talossa: ”P*skiaiset!”

- Syy miksi en oo edes koskaan ladannut Tinderiä on se, että mä en usko et se olis hyväksi mun itsetunnolle et mä joudun koko ajan selittämään ensinnäkin et mä oon pitkä. Sekin on monelle ongelma. Mua pelottais et mä meen paikalle ja joku ois tietsä silleen et ei, Melody kertoi.

Jasmiina kertoi, että hänelle on juuri käynyt Melodyn kuvailun mukaisesti.

- Se on ihan perusarkisettiä, nainen täräytti.

Lue myös”BB-historian kiusallisin tilanne!” Niko Saariselta suorat kommentit uusista Big Brother -asukkaista!