”BB-historian kiusallisin tilanne!” Niko Saariselta suorat kommentit uusista Big Brother -asukkaista!

Telkkari | 09.09.2021 16:25

Big Brother -talossa on tällä hetkellä 16 asukasta, joista jokainen haluaa olla seuraava Big Brother -voittaja. Seiskan BB-Valvomoa juontava Niko Saarinen on sitä mieltä, että tämän kauden asukaskattaus on loistava. Yksi asia kuitenkin mietiyttää Nikoa.

- 16 asukasta… Olen sitä mieltä, että se on hieman liikaa. Korona-aikana taloon ei varmaan haluta hirveästi ihmisiä kesken kauden, mutta 16… Tuntui, etten pystynyt keskittymään yhteenkään asukkaaseen kunnolla, Niko pohti.

Lue myös: Toimittajan kommentti: Näin Big Brother -talossa yöpyminen minuun vaikutti

Yksi asukkaista herättää Nikosta vahvimman reaktion.

- Sanni… BB-historian ehkä kohtaus nähtiin, kun Sanni söi sushia. Järvenpääläinen Sami yritti puhua Sannille, mutta Sanni ei pystynyt puhumaan, koska hän söi sushia. Sanni jäi heti ryhmän ulkopuolelle, mikä on huonoin mahdollinen startti. Sanni ei ollut ryhmäytymässä, vaan hän söi sushia, eikä pystynyt puhumaan. Tällä hetkellä valitsisin Sannin talon heikoimmaksi lenkiksi – ainakin katsojan kannalta.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Niko Saarinen sanoi erittäin suoran kommentin BB-Noorasta – kohtasi Nooran kommenttinsa jälkeen: ”Jasmiina on Stockmann, Noora Tokmanni”

Oho! Love Islandin finalistikaunotar Niina juhli ilman Muhamedia -näin suhde voi nyt: "Reissu vaati veronsa"

Katso video!

Näin Anssi Heikkilä päätyi TTK-opettajaksi – ”En kahteen vuoteen seurannut kilpatanssia lainkaan”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!