Martina Aitolehden ystävä lataa suorat sanat hyvinvointivalmentajan lemmenlomasta: "Mun mielestä sä et saisi mennä sinne"

Telkkari | 17.02.2021 20:01

Tuoreessa Iholla-sarjan jaksossa hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, kertoo ystävilleen aikeistaan matkustaa Dubaihin.

Martina varaa jakson alussa lennot. Hän keskustelee videoyhteydellä ruotsalaisrakkaansa kanssa lentosuunnitelmista. 

- Menen Dubaihin tapaamaan tätä mun ruotsalaista. Hän on siellä työhommissa. Vaikka toi Ruotsi on tossa vieressä, mutta kun Ruotsi on suljettu meiltä, niin on ollut todella vaikeaa tämä oleminen. Kiva lähteä, Martina kertoo iloisena.

Lue myös: Martina Aitolehti puolustaa etäsuhdettaan Iholla-sarjassa - ystävä ei usko suhteen toimivan: "Älä nyt lysää tätä mun onnea!"

Martina aitolehti

"Sä et sais mennä sinne"

Martina istuu auton ratissa, ja pohdiskelee tulevaa lemmenlomaa. Hyvinvointivalmentajan ystävä Roope kuvaa tilannetta. 

- Dubaissa on 40 astetta lämmintä, Martina miettii ääneen.

- Mä en varmaan pysty puhumaan sun matkasta ollenkaan ilman, että mua alkaa ärsyttää, Martinan ystävä Juuli toteaa takapenkiltä.

Lue myös: Sanaharkkaa! Martina Aitolehti, Stefan Therman ja Sofia Belórf kohtasivat ravintolassa – kuvat!

Martina ihmettelee Juulin sanomisia.

- Mun mielestä sä et sais mennä sinne, Juuli toteaa.

- Ai jaa, miks? Martina kysyy.

- Ei vielä oikeesti sais mennä mun mielestä. Tai ainakaan sellaisille niinku hyvin välttämättömille matkoille, niin mun mielestä ei olis silleen hyvä mennä, Juuli vastaa.

- Mutta voi se olla sitäkin, että mua itsekin harmittaa, koska mä haluaisin tosi paljon matkustaa. Mutta mun mielestä nyt se ei vaan ole hirveen järkevää. Se on niin poikkeuksellista, tiedätkö, kun ei tällaista tapahdu vuosisatoihin, että joku pandemia iskee maailmaan. Sitten jos meiltä vain vaaditaan pientä luksusasioiden irtipäästämisii, niin silloin pitäisi hetkellisesti päästää niistä asioista irti, Juuli sanoo.

Lue myös: Martina Aitolehti vakavana suhteestaan mysteerirakkaansa kanssa: "Voinko oikeasti jatkaa elämää näin?"

Martinan mukaan kyseessä ei ole mikään ökyilyn tarve.

- Nyt tässä ei ole kyse siitä. Voisin hyvin olla matkustamatta. Tässä ei ole ollenkaan kyse siitä, että mä tarvitsisin jotain luksusta mun elämääni. Tässä on ihan kyse siitä, että näen toisen ihmisen, ketä ikävöi ihan hirveästi, Martina puolustaa. 

Iholla discovery+-palvelu kolme jaksoa keskiviikkoisin.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery Finland
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!