Johanna Alvestadt

Oho, suosikkibloggaaja Kalastajan vaimo eroaa norjalaismiehestään!

21.02.2018 07:51

Me Naisten -sivuilla suosittua Kalastajan vaimo -blogia pitävä Johanna Alvestad kertoo tuoreessa blogipostauksessaan asumuserostaan.

Olen sanonut, että syksy ja talvi on ollut raskasta. Olen käynyt töissä jollain ihmeen voimalla, muut asiat ovatkin saattaneet lamaantua täysin. Mutta me olemme olleet hyviä juttelemaan, lohduttamaan ja tukemaan toisiamme. Pitämaan käsistä ja silittelemään. Minä ja mies, me, jotka nyt aiomme muuttaa erilleen. Olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä. Tehneet olomme turvallisiksi ja todenneet, että meillä on toisemme - joka tapauksessa.

Pitkäaikaisen bloginsa lisäksi Johanna muistetaan Fitnesspäiväkirjat -realityohjelman nettisarjasta.

Muuttaa 100 metrin päähän

Kaakkois-Suomesta kotoisin oleva Johanna tapasi norjalaismiehensä Asgeirin parikymppisenä tyttönä lomamatkallaan Kanariansaarilla. Pariskunta rakastui, ja Johanna muutti kalastajana työskentelevän miehensä perässä Norjaan, piskuiseen Lillesandin kylään. Hän on työskennellyt kylässä terveydenhoitajana ja jumppaohjaajana.

Suositussa blogissaan Johanna avautuu elämästään, esittelee herkullisia asu- ja sisustuskuvia, sekä jakaa treeni-, neule- ja ruokavinkkejä. Nyt hän kertoo muuttavansa yksin uuteen taloon 100 metrin päähän perheen yhteisestä kodista.

Johanna ei paljasta eron syytä, mutta vihjaa, että viime aikoina on ollut haastavaa.

Joku voisi sanoa mun olevan rohkea ja juu, ehkä olenkin, mutten kyllä oikein osaa olla ylpeä siitä tässä yhteydessä. Rohkeus on toki ollut hyvä ominaisuus tässäkin tilanteessa, mutten oikein ymmärrä sitä hehutusta rohkeista naisista, jotka pärjäävät yksin. Ainoa mistä olen ylpeä juuri nyt on se, että meillä on kaikilla hyvä olla ja olemme selvinneet rauhallisesti tilanteesta joka olisi voinut muokkautua myrskyksi. Tottakai on ollut aika pimeitä hetkiä, täysin toivottomia päiviä ja vaikeita tunteita. Niitä on. Mutta aina on jotain hyvääkin, jota kannattaa etsiä ja hoitaa. Me olemme olleet tosi hyviä! Se on ainoa, millä nyt on väliä.

Lähes 10 vuotta yhdessä olleella parilla on kaksi lasta.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!