Kimmo Vehviläinen järkyttyi Kerttu Rissasen kohtelusta Selviytyjät Suomessa – vertasi teurastukseen: ”Kertun kohtelu on sitä luokkaa”

Telkkari | 14.04.2021 20:02

Selviytyjät Extraa juontava Kimmo Vehviläinen on seurannut kulunutta kautta ja sen aikana nähtyjä kohukäänteitä hämmentyneenä.

Viime kaudella kilpailijana ollut Kimmo ei ihmettele, miksi kulunut kausi on nostattanut niin paljon kohuja ja puheenaiheita.

- Pelaatte niin kovaa ja häikäilemättömästi. Olisi ihme, jos kohuja ei tulisi, Kimmo sanoi Niko Saarisen juontamassa Seiskan Heimoneuvostossa.

- Aikoinaan Robinsson-ohjelmassa teurastettiin kana, ja tuli otsikoita. Meidän Sevliytyjät-kaudellamme teurastettiin kana, ei tullut otsikoita enää. Nyt te teurastatte ihmispäitä, tulee otsikoita. Kertun kohtelu on sitä luokkaa, hän jatkoi.

Kimmo viittaa näyttelijä Kerttu Rissaseen, joka sai lauantain jaksossa viisi mustaa ääntä. Sen lisäksi hänen saamansa kohtelu on ollut ajoittain ilkeää.
Niko ei tiedä, miten olisi kestänyt Kertun saaman kohtelun.

- Kertun epätoivo oli älytöntä. Heimoneuvoston jälkeinen nuotiohetki oli leikattu aika kiltiksi. Se meni oikeasti aika likaiseksi, kun Kertulle lueteltiin syyt, miksi häntä äänestettiin. En tiedä, olisinko Kerttuna nostanut kädet pystyyn ja sanonut luovuttavani, hän totesi.

 

Yhteistyössä Huippukiva.fi

Seiskan Heimoneuvoston yhteistyökumppanina toimii Huippukiva.fi. Seiskan lukijat saavat alennusta huipputuotteista ja kondomipaketin kaupan päälle.

Tsekkaa tarjoustuotteet täältä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

30 kiloa laihtunut Sanna Kiiski otti riskin: Kaikki oli sen arvoista!

Katso video!

Latela-tosi-tv-sarjan tähti Lauri Huttunen vaihtoi alaa: Paloin loppuun työelämässä!

Katso video!

Sanna Kiiski Leikkauksella Laihaksi -sarjassa: Pohjekipu vei lääkäriin ja vatsaa piikitettiin veritulpan ehkäisemiseksi – video ei herkimmille!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!