fbq
Telkkari
26.05.2021 11:55
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen
Janne Porkka
Juontaja Janne Porkka täräyttää rehellisen mielipiteen julkkis-BB:n voittajasta: "Petra ei itse tiedä, että..."
Telkkari
26.05.2021 11:55
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen

Big Brother VIP -kaudella nähty Janne Porkka, 56, kertoo Seiskalle mielipiteensä Petra Ollista, joka lopulta voitti kisan viime viikon torstain finaalissa.

- Petra ei itse tiedä, että hän on oikeastaan sellainen miiminen koomikko. Hänen ilmeensä ja eleensä valloittavat kaikki.

- Hän on aika hiljainen pohjalainen, joka harkitsevasti ampui juuri oikeat heitot oikeaan väliin. Ja ne heitot upposivat hyvin, Janne kehuu kilpakumppaniaan.

Lue lisää: Petra Olli voitti Big Brotherin

Varoitti kuorsauksesta

Juontajan on vaikea nimetä vain yhtä voittajasuosikkiaan, mutta hän kertoo uskoneensa Markku Pullin, Sara Forsbergin tai Petra Ollin vievän potin. Janne ei myönnä, että hänellä olisi ollut talossa varsinaisia inhokkeja.

- Kukaan ei minua ärsyttänyt, mutta nukkumaan mennessä joidenkin kuorsaus häiritsi hieman enemmän.

- Ilmoitin itse etukäteen, että minä kuorsaan ja kovaa - etenkin, jos nukun selällään. Mutta en minä sitten loppujen lopuksi tainnut hirveästi metelöidä, Janne arvelee. 

Janne Porkka
Janne vietti talossa kaksi viikkoa. Hänet häädettiin talosta seitsemäntenä.

Julkisuus hämmensi

Aikanaan Onnenpyörä-ohjelmaa vuosina 1993-2001 juontanut Janne sanoo, ettei tuoretta julkisuusmyllyä voi verrata mihinkään aiemmin koettuun.

- Huomio on lyönyt minut aivan ällikällä, sillä luulin, että me niin sanotut vanhan liiton tyypit lennämme muutaman päivän sisällä ulos, ja nuoret jyräävät meidät.

- Kuulin, että Jodel kaatui, kun minut häädettiin, ja että minun olisi haluttu pysyvän talossa. En osannut odottaa yhtään sellaista vastaanottoa, Janne ihmettelee.

Lue lisää: Näin Big Brother -talosta häädetty Janne Porkka summaa kokemustaan: "Ennakkoluulot karisivat"