Janne Porkka

Näin Big Brother -talosta häädetty Janne Porkka summaa kokemustaan: "Ennakkoluulot karisivat"

Telkkari | 16.05.2021 13:19

Janne Porkka joutui poistumaan Big Brother -talosta lauantaina. Hän kertoo yllättyneensä putoamispäätöksestä, vaikkei olekaan siitä pahoillaan.

- Hyvät fiilikset, erittäin positiiviset fiilikset, Big Brother -talon jättänyt Porkka kertoo Seiskalle tuoreeltaan.

Porkka ehti Big Brother -taipaleensa aikana pakkaamaan tavaransa häätöäänestyksen takia kolme kertaa. Hän on iloinen, että sai viettää talossa kaksi viikkoa.

- Olin henkisesti varautunut, että olen siellä ensimmäisen viikon johonkin päivään. Sitten pääsinkin eteenpäin, Porkka summaa kokemustaan.

Hassuttelua ja ystävystymisiä

Hän kertoo Seiskalle viihtyneensä talossa erittäin hyvin. Hän oli alusta alkaen täysin oma itsensä.

- Huumorilla on aina rajansa, että mitä uskaltaa milloinkin heittää, Porkka kertoo. Onneksi muut asukkaat ottivat huumorin ja vitsit ilolla vastaan. Hassuttelijan rooli tuntuukin Porkasta omalta.

- Aivot ovat olleet koronan takia vähän lepotilassa, joten ne alkoivat tuolla sitten heti työstämään. Päätin, että mennään tällä hauskuudella, sillä tämä on minua. En ala mitään feikkaamaan, Porkka summaa Big Brother -taivaltaan.

Porkka ystävystyi talossa kaikkien asukkaiden kanssa. Hän uskoo, että tulee pitämään heihin yhteyttä myös kameroiden sammuttua. Imitaattorinakin tunnettu Porkka kehuu vuolaasti Roni Bäckiä ja Pinja Sanaksenahoa.

- Ennakkoluulot karisivat. En tiedä heidän maailmastaan yhtään mitään, sillä he ovat syntyneet ihan toisenlaiseen maailmaan, missä olen itse elänyt nuoruuteni. Se oli äärimmäisen mielenkiintoista. Tosi positiivista oli päästä tutustumaan näihin nuoriin.

Ikimuistoinen matka

Porkka ei surkuttele putoamistaan, vaan iloitsee saamastaan kokemuksesta. Kotona odottavat puoliso ja pojat. Big Brother -talon tapahtumien sulattelussakin menee oma aikansa.

- Menee varmaan pari päivää, että unohtaa mikrofonin. Täytyy varmaan vyölaukkua kannella pari päivää, että saa itsensä vieroitettua, Porkka vitsailee. Big Brother -asukkailla on aina mikrofonit mukana, jotta kaikki keskustelut tulisivat nauhalle.

Porkka ei vielä sulje pois mahdollisia tulevia televisioprojekteja, sillä Big Brother oli kokonaisuudessaan niin ikimuistoinen matka.

- Olen erittäin iloinen, että katsoin tämän kortin. Tämä oli hieno matka.

 

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!