Jenna Mäkikyrön kommentti EATC-Norin ja Jennin väleistä närkästytti - Nori laukoo suorat sanat väitetystä romanssista

Telkkari | 13.09.2021 17:02

Kohusarja Ex and the Citystä tuttu Nori kertoo totuuden hänen ja Jennin väleistä.

Jenni saapui Ex and the City -sarjan kesäasuntoon salatreffien kautta. Hän kohtasi vanhan tuttunsa Norin, ja nopeasti paljastui kaksikon tuntevan toisensa entuudestaan.

Nori kertoi ohjelmassa hänen ja Jennin olevan ystäviä. Myöhemmin Jenni yritti mennä Norin kainaloon nukkumaan, ja tilanteesta aiheutui melkoista draamaa.

Ex and the City -sarjassa itsekin mukana oleva Jenna Mäkikyrö juontaa Seiskan Jälkipuinti-ohjelmaa, jossa puidaan kohusarjan käänteitä. Jenna nosti esille Norin ja Jennin välit ja huhut, joiden mukaan kaksikko olisi tapaillut muutenkin kuin ystävinä.

- Emme ole. Minua jopa ärsytti, kun menit sanomaan, että Jenni ja Nori ovat tapailleet joskus tai tapailevat, Nori täräytti Jennalle.

Lue myös: Jenna Mäkikyrön ja Ex and the City -Stellan salatut seksisessiot – kimppakivaa miesten ja naisten kanssa: ”Löysimme yhteisen sävelen”

Hän halusi tietää, mistä Jenna oli kuullut moisia huhuja.

- Pikkulinnut lauloivat, Jenna tyytyi kommentoimaan.

Nori halusi katkaista huhuilta siivet lopullisesti ja kertoi totuuden hänen ja Jennin läheisiksi väitetyistä väleistä.

- Olemme Jennin kanssa ihan perusystäviä. Olemme tavanneet aina porukassa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!