fbq
Telkkari
02.09.2021 19:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD, Discovery+
Stella ja Jenna
Jenna Mäkikyrön ja Ex and the City -Stellan salatut seksisessiot – kimppakivaa miesten ja naisten kanssa: ”Löysimme yhteisen sävelen”
Telkkari
02.09.2021 19:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD, Discovery+

Ex and the City -ohjelmasta tutut Jenna Mäkikyrö ja Stella ovat antautuneet lemmenleikkien vietäviksi.

Jenna ja Stella tutustuivat toisiinsa Ex on the Beach Afterski -ohjelman kuvauksissa aikaisemmin tänä vuonna. Sen jälkeen kaksikon ystävyys on syventynyt uusiin ulottuvuuksiin.

Jenna juontaa Seiskan Jälkipuinti-ohjelmaa, jossa ruoditaan Ex and the City -ohjelman käänteitä ja kulissien takana tapahtuneita asioita. Ensimmäisessä jaksossa Jenna paljastaa hänen ja Stellan antautuneen himojen vietäviksi useamman kerran.

Lue myös: Ex and the Cityn käänne järkyttää naistenmies-Rasmusta: ”Apua.. Siis apua!”

Jenna kertoi EATC-sarjassa hänen ja Stellan harrastaneen seksiä. Jälkipuinnissa hän paljastaa kaksikon touhut tarkemmin.

- Olimme Stellan kanssa ensimmäisen kerran… Olemme molemmat sellaisia YOLO-ihmisiä (you only live once, suom. elät vain kerran). Olemme olleet usein yhdessä kimppasessioissa. Onhan näitä nyt ollut. Hauskanpitoa, hauskanpitoa, Jenna paljastaa.

Hänen mukaansa kaksikko ei ole harrastanut seksiä kahdestaan – eikä kolmen kimpoissa ole ollut aina miestä mukana.

- Olemme kyllä olleet niin, että on ollut kolme mimmiä. Tässä on ollut vaikka minkä näköistä. Löysimme Stellan kanssa yhteisen sävelen näissä hommissa Afterski-ohjelman jälkeen. Mikäs siinä! Seksi on seksiä.

Jälkipuinti-sarja Seiska.fi:ssä ja Seiskan YouTube-kanavalla torstaisin. Ex and the Cityn uudet jaksot discovery+-palvelussa tiistaisin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »