fbq
Telkkari
23.09.2021 18:32
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Nelonen Media
Anne ja Marko
Järkytys Remppa vai muutto Suomi -ohjelmassa: Asbestilöydös uhkaa räjäyttää remonttibudjetin!
Telkkari
23.09.2021 18:32
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Nelonen Media

Repsottavia listoja, irvistäviä naulanpäitä ja puuttuvat portaat, tätä kaikkea ja paljon muuta on luvassa Remppa vai muutto Suomi -sarjan viidennessä jaksossa. Sisustusarkkitehti Marko Paananen ja kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay matkustavat Turkuun, jossa heitä odottaa lääkäripariskunta kolmen lapsen ja koiran kanssa.

Antin ja Miian perhe kaipaa lisää tilaa
Antti haluaisi perheelle lisää tilaa, mutta perheen äiti Miia rakastaa vanhaa kotitaloa, ja luottaa Markon mahtiin.

Hulppea budjetti

Perheen hulppean kokoisessa omakotitalossa tilaa on 180 neliön verran, mutta kuten perheen äiti Miia toteaa, neliöitä riittää, mutta ne on jaoteltu epäkäytännöllisesti. Perheen kolme vilkasta poikaa huolehtivat energioillaan siitä, että vanhemmat saavat käpsytellä kotona vastamelukuulokkeet päässä kaukana omasta aikuisten rauhasta.

Markon remonttilista onkin kattava, ja 100 000 euron budjetti alkaa tuntua pieneltä jo heti kättelyssä, kun hän tekee kierroksen talossa remonttitiiminsä kanssa. Markon kasvot valahtavat kalpeiksi viimeistään siinä vaiheessa, kun kellarikerroksesta löytyy asbestia, ja remonttibudjetti uhkaa paisua kymmenillätuhansilla euroilla.

Miia on kuitenkin sitkeästi remppatiimissä ja uskoo, että Marko pystyy loihtimaan hänen rakkaaseen kotiinsa sen tarvittavan neljännen makuuhuoneen ja taata siten aikuisillekin omaa tilaa. 

Lääkäriperheen omakotitalo on remontin tarpeessa
Lääkäriperheen omakotitalo on remontin tarpeessa, mutta onneksi on Marko, jonka remppatiimi tekee ihmeitä!

Lue lisää: Koti ydinkeskustassa! Näin sisustusguru Marko Paananen asuu

Voihan Naantali!

Perheen Antti-isä puolestaan uskoo, että Turusta löytyy kyllä heille sopivampi talo, josta löytyisi jopa se kauan toivottu pore- tai uima-allas, sekä erillinen työ- ja makuuhuone vanhemmille.

Hannunniittu kuuluu historialliseen Kuralan kaupunginosaan, ja sieltä on Turun keskustaan matkaa vain nelisen kilometriä. Asuntojen hinnat ovat korkealla, joten Anne Ramsay innostuukin kuullessaan, että hänellä on käytössään hulppea 500 000 euron budjetti, ja hän lupaa etsiä perheen tarpeisiin paremmin soveltuvan talon.

Anne ottaakin isoja riskejä, kun hän kuljettaa alussa Antin ja Miian talokaupoille Naantaliin, kauas Turun keskustasta, peräti kaksi kertaa.

Osuuko Anne nappiin kolmannella talonäytöllä, ja löytääkö hän muuttoa vastustavalle Miialle unelmakodin? Vai päätyvätkö he valitsemaan Markon remontin, joka kamppaili vastoinkäymisten parissa?

Lue lisää: Remppa vai muutto -tähti Anne Ramsay asuu Helsingin boheemialueella

Remppa vai muutto Suomi Nelosella torstaisin kello 20.00.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »