fbq
Telkkari
10.10.2021 21:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: MTV ja Instagram
Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi
Itkua ja draamaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa - yllätysuutinen sekoitti koko pakan
Telkkari
10.10.2021 21:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: MTV ja Instagram

Vappu Pimiän ja Mikko Leppilammen juontamassa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä koettiin taas tanssinhurmaa ja suuria tunteita, eikä itkuiltakaan voitu välttyä.

Tällä viikolla aiheena oli Minun tarinani, ja tähtioppilaista paljastuikin uusia puolia, kun parketilla tanssittiin omien henkilökohtaisten tarinoiden inspiroimina. Tänä sunnuntaina (10.10.) tanssikilpailun joutuivat lopulta jättämään ohjaaja Viivi Huuska ja tanssinopettaja Matti Puro.

Illan parhaaksi pariksi valittiin näyttelijä Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi.

Lue myös: Seiskan kaikki TTK-uutiset

Viivi ja Matti joutuivat jättämään TTK-ohjelman.

Pakka sekaisin

Lisäyllätykset alkoivat tuloksien julkistamisen jälkeen, kun Vappu ja Mikko ilmoittivat tulevasta parinvaihdosta. Ensi viikolla pakka laitetaan todellakin sekaisin, kun tanssijat saavat uudet tanssinopettajat. Oppilaat nostivat vuoronperään kirjekuoresta nimen, jonka perusteella uusi tanssipari muodostui. Suurin osa tanssipareista ovatkin ensi kerralla samaa sukupuolta - ainoastaan Kiti Kokkonen ja Aleksi Seppänen edustavat perinteistä eri sukupuolta olevaa paria.

Tässä ovat uudet parit: Jenni Poikelus ja Katri MäkinenWaltteri Torikka ja Sami HeleniusKrista Siegfrids ja Anniina KoivuniemiErnest Lawson ja Anssi HeikkiläSita Salminen ja Kia LehmuskoskiAki Riihilahti ja Marko Keränen sekä Kiti Kokkonen ja Aleksi Seppänen.

Ensi viikon suorassa lähetyksessä (17.10.) ketään uusista yllätyspareista ei lähetetä kotiin. Lähetyksen jälkeen tähtioppilaat palaavat treenaamaan tuttujen tanssinopettajiensa kanssa.

Tanssii tähtien kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös: Toimittajan kommentti TTK-kulisseista: Jouduin Mikael Gabrielin kiukuttelun kohteeksi – silti olen valtavan iloinen räppärin tanssiriemusta

Tilaa Seiskan uutiskirje! »