fbq
Telkkari
20.10.2021 20:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen
BB-Pekka
Huh, BB-talossa Lassen ja Taavin sanasota saa uusia käänteitä - nyt syynä Pekan munat keittiössä!
Telkkari
20.10.2021 20:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen

Big Brother -talossa asukkaat ovat jakautuneet kahteen joukkueeseen nyt jo toista viikkoa putkeen. Katsojat ovatkin saaneet huomata, kuinka viime päivinä talossa on selkeästi tunnelma kiristynyt ja vastakkainasettelu lisääntynyt. Eilen tiistaina (19.10.) BB-talon asukkaista Lasse ja Taavi olivat ilmiriidoissa keskenään, ja tänään tiukka keskinäinen äänensävy sai jatkoa keittiöepisodissa.

Lue myös: BB-talossa ilmiriita! Lasse ja Taavi toistensa kimpussa: "V*ttu, sä et tiedä mun kropasta yhtään mitään"

Tänään keskiviikkona (20.10.) Pekka keitti kattilallisen kananmunia. Kaikki eivät olleet teosta kovin innoissaan, koska talossa on elintarvikkeita saatavilla rajoitetusti.

Aiemmin talosta häädetyn Katjan kanssa lähekkäin viihtynyt Pekka on saanut kritiikkiä kuluneina viikkoina muutenkin ajattelemattomuudestaan ja on häntä syytetty suoraan itsekkääksikin.

Eräällä viikolla hän oli muun muassa ottanut itselleen muilta lupaa kysymättä villikalaa, josta hän on saanut kuulla aina näihin päiviin asti.

Tällä kertaa Taavi puolestaan epäili, että Pekalla oli salatehtävä keittää kaikki kananmunat.

- Mitä se tulee munia tänne keittämään? Ja noin monta, Taavi vauhkoaa ohjelman Instagram-tililtä löytyvässä videotarinassa.

- Se ei varmaan vaan ajatellut, Lasse puolestaan puolusti tiukasti Pekkaa.

Lue myös: Miten käy Big Brother -romanssin? Pekka ja Katja selvittivät välejään yön pikkutunneilla: ”Oon sellainen hupiukko”

bb-Pekka inline
Pekka on 28-vuotias ensihoitaja Kuopiosta. Hänen syntymäpäivää vietettiin taannoin talossa.

Haukkui Samia tosikoksi

Pekka on myös ajautunut useisiin väittelyihin kuluneen tuotantokauden aikana. Osa näistä on nähty hänen ja Samin välillä.

Eilen illalla Sami ilmaisi ääneen ärtymyksensä siitä, että muut eivät olleet siivonneet roskiaan. Pekka sanoi toisaalta ymmärtävänsä tämän, mutta toisaalta sanoi, että muidenkin roskia voi viedä.

- En mä rupea muiden roskia kuljettelemaan täällä koko ajan. Kyllä mä voin sen yks, kaks, kolme kertaa tehdä, mutta jos se on koko päivä sitä, niin…Sami perusteli.

- Sä oot tosikko, Pekka puolestaan tylytti Samia toistaen sanaa useasti.

Sami
Sympaattinen, mutta tiukka keskustelija Sami on ajautunut moniin väittelyihin talossa ollessaan.

Lopulta kaksikko meni kuitenkin hyvillä mielin nukkumaan. Talon sotkuisuudesta kertoi omat näkemyksensä Seiskalle talosta viime sunnuntaina pudonnut Maiju, jonka haastattelun pystyt katsomaan alta.

Lue myös: Big Brother -asukas Sami on jo tuttu tv:stä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »