fbq
Telkkari
16.09.2021 19:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: MTV
Maria Veitola ja Gettomasa
Gettomasa avautuu vaikeasta lapsuudestaan: ”Olen joutunut kokemaan väkivaltaa ja sen uhkaa”
Telkkari
16.09.2021 19:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: MTV

Torstaina (16.9.) MTV3-kanavalla nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -sarjassa Maria matkustaa Jyväskylän Kortepohjaan, missä hänet ottaa vastaan räppäri Gettomasa eli Aleksi Lehikoinen, 27. Maria ja Gettomasa keskustelevat jaksossa esimerkiksi naiskuvasta. Kiivaan keskustelun lisäksi jaksossa nähdään myös koskettava hetki, kun Gettomasa kertoo omasta lapsuudestaan. 

Lue myösOho, Gettomasa hermostuu Maria Veitolalle Yökylässä-jaksossa – kiivas keskustelu seksismistä: ”En ole tässä nyt kimpussasi!”

- Olen joutunut kokemaan väkivaltaa ja sen uhkaa lapsena. Opin siihen, että isommat pojat kiusaavat ja he saavat tahtonsa läpi.

Todellisuus oli raakaa myös pienen pojan kotona. Jo aiemmin julkisuudessa alkoholisti-isästään avautunut räppäri avautuu myös Marialle pelottavasta ilmapiiristä kotona.

- Muistan tiedostaneeni jo lapsena isän pystyvän pompottamaan minua siihen asti, kun olen niin iso, että pystyn vetämään häntä turpaan.

- Olen elänyt lapsuuden kahden naisen kanssa yhden vahvan miehen alistamana. Olen sitä kautta oppinut todellisuuden, jossa miehen kuuluu olla naisen suojelija fyysisesti, hän päättää.

Lue myösMinttu Kaulanen kiittää yllättävää tahoa veljensä kuoleman jälkeisessä surutyössä: ”Se on mulle semmoinen sydäneläin

Tilaa Seiskan uutiskirje! »