fbq
Telkkari
09.09.2021 10:05
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: MTV
Sampo Kaulanen, Minttu Kaulanen ja Maria Veitola
Minttu Kaulanen kiittää yllättävää tahoa veljensä kuoleman jälkeisessä surutyössä: ”Se on mulle semmoinen sydäneläin”
Telkkari
09.09.2021 10:05
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: MTV

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 41 nähdään harvinaisen herkkänä tänään MTV3-kanavalla nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -sarjan uusimassa jaksossa.

Minttu ja kauppiaspariskunnan luona vieraileva Maria menevät jaksossa katsomaan Mintun ”Kossu”-nimellä kutsuttua hevosta. Minttu kertoo jaksossa itkeneensä usein hevostallilla surressaan viime vuoden karkauspäivänä menehtynyttä veljeään.

- Silloin kun minun pikkuveljeni kuoli, ajattelin, etten tunne mitään. Sitten hankin Kossun, ja aloin taas tuntea jotain. En halua inhimillistää eläintä, mutta Kossu on ollut minulle ikään kuin semmoinen sydäneläin. En olisi varmaan pärjännyt ilman sitä tietyissä asioissa.

Lue myösMinttu Kaulasen suuri suru – veli kuoli 30-vuotiaana: ”Tää tuska on jotain sietämätöntä”


Minttu kertoo jaksossa olevansa kiitollinen siitä, että hänen veljensä menehtyi ennen koronapandemian saapumista Suomeen.

- Olen ollut todella kiitollinen, että hän lähti ennen koronaa. Tiedän, että minä ja varsinkin äitini olisi menettänyt järkensä huolehtiessaan, että saako veljeni koronan, Minttu pohtii tunteikkaasti.

Lue myösSAMPO JA MINTTU KAULANEN PUHUVAT AVOIMESTI SAMPON ONGELMALLISESTA ALKOHOLINKÄYTÖSTÄ: ”EN OLE TIENNYT OLLENKAAN, JATKUUKO TÄMÄ LIITTO VAI EI”