fbq
Telkkari
26.08.2021 10:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery+
Ex and the city suomi
Ex and the City Suomen kuumat pääsinkut paljastettiin vihdoinkin: mukana Kasperista eronnut Annika, käsipeli-Tino sekä pelimies-Rasmus!
Telkkari
26.08.2021 10:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery+

Ex and the City Suomi -ohjelman sinkut julkistettiin tänään torstaina (26.8.). 

Kauden pääsinkut ovat Ex on The Beach Suomen 1. kaudelta tutut Nori ja Annika sekä 2. kaudella nähdyt Jenna, Stella, Tino ja Rasmus.

Ex and the city

Kuusi hittireality Ex on the Beachin aiemmilta kausilta tuttua sinkkua muuttaa yhteiseen hulppeaan kimppakämppään Helsingin keskustaan viettämään unelmiensa kesälomaa. Luvassa on kaikkien aikojen sinkkukesä, josta ei yllätyksiä ja uusia kokemuksia puutu. 

 Kuumat illat ja valoisat yöt tuovat mukanaan kosteita bileitä, joissa railakas tunnelma voi muuttua hetkessä, kun seuraan liittyy uusi asukas. Onko kyseessä kenties exä, uusi tuttavuus vai entinen ystävä? Varmaa on vain se, että tunteet kuohuvat ja draamalta ei vältytä!

Kuinka käy kahden viikon yhteiselon jälkeen – pakataanko muuttolaatikot sulassa sovussa, vai poistutaanko kimppakämpältä ovet paukkuen?

Jenna Mäkikyrö, 26, Helsinki

Ex and the city Jenna

Jenna on tuttu Ex on the Beach Afterski -kauden lisäksi muun muassa Temptation Islandista sekä Big Brotherista. Räiskyvän ja temperamenttisen rääväsuun läsnäolo tuo takuulla mukanaan joko hauskanpitoa tai draamaa. Jenna rakastaa huomiota ja osaa tarvittaessa myös vaatia sitä. Hän ei voi sietää tylsiä bileitä, joten hän on usein järjestämässä porukalle yhteistä ohjelmaa ja nostattamassa tunnelmaa. Jennalla on ollut aiemmin sutinaa Tinon kanssa.

Annika Karjalainen, 25, Helsinki

Ex and the city Annika

Annika oli mukana Ex on the Beachin ensimmäisellä kaudella, jolloin hän ilmestyi taloon exänä. Tuolloin rakkaus roihahti uudelleen, mutta nyt Annika saapuu kimppakämppään viettämään railakasta sinkkukesää. Räväkkä Annika rakastaa bilettämistä ja hauskanpitoa, mutta hänen herkkä puolensa saattaa tulla esiin esimerkiksi riitatilanteissa. Hän rakastaa flirttailua, mutta sanoo sisimmässään olevansa vaimomateriaalia. 

Stella Oja, 22, Vantaa

Ex and the city Stella

Ex on the Beach Afterski -kaudelta tuttu Stella on eläväinen, itsevarma ja pirteä nainen, joka rakastaa flirttailua ja nauttii miesten huomiosta. Hän tietää, että saa miesten päät pyörälle eikä häpeile näyttää sitä. Stellaa ei haittaisi, jos kesäloma toisi tullessaan unelmien prinssin, mutta myös yhden illan heila kelpaa. Stella kiinnostuu itsevarmoista miehistä, jotka saavat hänet tuntemaan itsensä epävarmaksi. Stellalla oli edellisellä kaudella sutinaa Tinon kanssa, mutta suhde ei syventynyt vakavaksi.

Tino Rantanen, 22, Lahti

Ex and the city Tino

Ex on the Beach Afterski -kaudella mukana ollut Tino on flirtti naistenmies, joka rakastaa bilettämistä. Flirtistä huolimatta Tino on kuitenkin pohjimmiltaan herrasmies, ja naiset ovat usein sulaa vahaa hänen käsissään. Bileissä Tino on ehdoton tunnelmannostattaja ja ensimmäisenä mukana hullutuksissa. Draamaa hän seurailee mieluummin sivusta naureskellen kuin on sen aiheuttaja. Edellisellä kaudella Tinolla oli sutinaa Stellan kanssa, ja lisäksi Jenna hänen ex.

Nori Latifi, 25, Espoo

Ex and the city Nori

Nori oli mukana Ex on the Beachin ensimmäisellä kaudella, jolloin hän tuli tutuksi porukan seremoniamestarina ja viihdyttäjänä. Nori on tyylikäs herrasmies, joka hurmaa naiset ruskeilla silmillään ja hyvillä keskustelutaidoilla. Hän on naisten suhteen nirso, mutta on valmis tekemään kompromissin ulkonäössä, mikäli elämänarvot kohtaavat. Bilettäessä Nori haluaa pitää hauskaa, minkä vuoksi hän pysyy kaukana draamasta.

Rasmus Ylander, 21, Helsinki

Ex and the city Rasmus

Ex on the Beach Afterski -kaudelta tuttu Rasmus on estoton, supliikki ja itsevarma naistenmies. Rasmus rakastaa naisten huomiota ja hänellä on taipumusta joutua tilanteisiin, missä naiset kilpailevat hänestä. Edellisellä kaudella Rasmus aiheutti talossa paljon draamaa sekä naisten että miesten keskuudessa, ja lopulta hän päätyi poistumaan huvilalta yhdessä Amandan kanssa. Tällä kertaa Rasmus lupaa olla uusi versio itsestään, Rasmus 2.0. 

Hittisarjan kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan discovery+ -palvelussa tänään. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »