fbq
Telkkari
22.11.2021 17:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
tuula, ensitreffit alttarilla
Ensitreffit alttarilla -Tuulalle satelee treffipyyntöjä - näin televisiossa jätetty kaunotar suhtautuu vokotteluihin
Telkkari
22.11.2021 17:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma eteni sunnuntaina (21.11.) semifinaalivaiheeseen. Kilpailijoiden tanssahtelua saapui seuraamaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioitunut Tuula. Tuula ei saapunut paikalle aviomiehensä Miikan kanssa, vaan seuralaisina olivat samaisessa sarjassa avioituneet Karl ja Venla.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Tuulasta eronneen Miikan ristiriitaiset tunteet purkautuvat ryöppynä: "Olen ehkä vähän heikompi ja emotionaalisempi kuin sinä"

Kukaan kolmikosta ei voinut vielä kommentoida suhteidensa tilaa, sillä Ensitreffit alttarilla -ohjelman pariskuntien kohtalot selviävät MTV3:lla tiistaina 30.11. nähtävässä jaksossa.

Kauden aikana on kuitenkin nähty, kuinka asiantuntijoiden Tuulalle valitsema puoliso Miika ilmoitti yksipuolisesti halustaan erota. Miika koki ettei saanut Tuulalta vastakaikua tunteilleen ja läheisyydenkaipuulleen. Tuula taas halusi edetä suhteessa hitaammin kuin aviomiehensä.

Tuula, ensitreffit alttarilla
Tv-ohjelman myötä moni katsoja haluaisi viedä Tuulan treffeille.

Tuula kertoi Seiskalle seuranneensa ohjelmaa televisiosta tiiviisti.

- Kumppanin haastattelut ovat sellaisia, mitä en ole itse aiemmin nähnyt, joten sieltä on auennut uusia juttuja mullekin.

Tähän saakka nähtyjen jaksojen perusteella Tuula ei löytänyt ohjelmasta elämänkumppania. Päätös lähteä mukaan ohjelmaan oli kuitenkin oikea.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Itkuisen Miikan shokkipäätös – tilittää katkerana muuttuneesta Tuulasta: ”Se on tosi surullista”

- Ihan ehdottomasti kannatti lähteä mukaan. Moni on kysynyt, olenko katunut. En missään nimessä! Tästä on tullut niin paljon hyvää elämään, Tuula sanoo.

Tuula myöntää, että hän on saanut tv-näkyvyytensä vuoksi treffipyyntöjä.

- Onhan niitä tullut jonkin verran. Se on tuntunut aika yllättävältä. Ajattelin, että sarjassa nähdyt tapahtumat eivät herättäisi sellaisia ajatuksia, että "pistänpä treffikutsun". Enemmänkin ajattelin asian olevan niin päin, että ihmiset eivät haluaisi lähestyä minua. Tämä on ollut positiivinen yllätys, Tuula naurahtaa.

Tuula myös tunnistetaan Turun yöelämässä.

- Tässä on ollut hirveästi kaikkia kissanristiäisiä ja olin Turun yöelämässäkin viikonloppuna. Siellä ihmiset tunnistavat minut. Ja kai se on niin, että kun ihmiset ovat juoneet alkoholia, niin kynnys tulla juttelemaan kanssani laskee, Tuula aprikoi.

Ohjelman alussa Tuula ajatteli, ettei menisi lukemaan mitään ohjelmaan liittyviä somekeskusteluita. Toisin kuitenkin kävi.

- Alkukaudella ihan pienetkin negatiiviset kommentit tuntuivat tosi pahalta. Mutta sitten niitä kohtaan kasvoi resistenssi, ja niihin jotenkin tottui. Nyt en ole lukenut hetkeen mitään kommentteja. Niin kauan kun mitään negatiivista ei tulla sanomaan päin naamaa tai kirjoiteta henkilökohtaiselle Instagram-tililleni, kaikki on hyvin.