fbq
Telkkari
12.11.2021 17:30
Teksti: Anuliina Liukkonen / Katso|Kuvat: MTV3
Ensitreffit alttarilla -Miikka ja koira.
Ensitreffit alttarilla: Itkuisen Miikan shokkipäätös – tilittää katkerana muuttuneesta Tuulasta: ”Se on tosi surullista”
Telkkari
12.11.2021 17:30
Teksti: Anuliina Liukkonen / Katso|Kuvat: MTV3

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tiistain (16.11.) jaksossa Miika tekee dramaattisen ratkaisun.

Juttu sisältää juonipaljastuksia. Jakso on jo katsottavissa MTV-palvelussa.

Tuulan visiitti Miikan luo pääkaupunkiseudulle saa jaksossa tylyn lopun. Yövuoroista väsynyt Tuula ei saa nukuttua Miikan kuumassa asunnossa. 

Hän ehdottaa airbnb-asunnon vuokraamista, mutta Miika ei innostu ajatuksesta. Mitään kertomatta Tuula ostaa junalipun ja häipyy kotiinsa Turkuun.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -sulhanen pettyy: Vaimolla on edelleen Tinder

Miikan mitta täytyy, ja hän ilmoittaa Tuulalle puhelimessa ykskantaan suhteen olevan nyt ohi.

– Pienistä jutuista kasaantuu semmoinen helvetinmoinen kasa. Nyt oli helvetin paljon helpompi vaan todeta, että ei niin kuin jatketa tätä yhteistä matkaa, Miika perustelee päätöstään.

”Tätä halusin kaikista vähiten”

Hän kertoo, ettei ole pitkään aikaan pystynyt keskustelemaan Tuulan kanssa mistään, eikä ole uskaltanut tuoda omia ajatuksiaan ja toiveitaan ilmi peläten Tuulan torjuntaa.

Ensitreffit alttarilla -Miikka ja koira.
Ensitreffit alttarilla -Miikka on harmitellut läheisyyden puutetta kauden alusta saakka.

– Se on oikeasti tosi surullista. Muistan Tuulan, kun olen hänet ensi kertaa kohdannut. Hän oli ihan eri ihminen ne kolme ensimmäistä päivää siitä meidän häämatkasta, mitä hän on ollut tällä välin, mitä olen päässyt häneen tutustumaan. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -morsiamet kerääntyvät yhteen, yksi piilottelee nykytilannettaan: ”Tekikö mieli kaunistella…”

– Kun lähdin hakemaan semmoista tietynlaista läheisyyttä, mitä parisuhteeseen kuuluu, niin sitten jouduin työnnetyksi pois siitä, ja olen aiheuttanut toiselle niin pahan ahdistuksen. Se on kaikista vähiten mitä haluan, aiheuttaa toiselle ahdistusta, itkuinen Miikka tilittää.

”Jos asiat ovat tällä tasolla”

Tuula puolestaan ihmettelee Miikan räjähdystä ja luulee tämän olleen tyytyväinen tilanteessa, jossa he etenivät kaveripohjalta.

– Ei me olla hirveästi sen jälkeen oikeastaan edes juteltu. Kyllä minussa on sekin puoli, että en sitten jaksa. Jos asioiden selvittäminen on niin kuin tällä tasolla, hän tilittää ystävälleen.

Lue myös: Tätä ei ole nähty Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa koskaan aiemmin, luvassa historiallinen päätös: "Tää on ihan siirappia"

Miika toteaa, että yksipuolinen ihastus on ollut hänelle niin tukala paikka, että hän tuntee eron olevan helpompi ratkaisu kuin jäädä odottelemaan löysässä hirressä.

– Pakko tehdä joku ratkaisu, että pääsee siitä omata henkisestä pahasta olosta ja siitä tilanteesta pois.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »