fbq
Telkkari
27.12.2021 14:34
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Sanna Marin
Bilekohujen keskellä ollut Sanna Marin Ylen suosikkiohjelmassa: "En katso menneisyyteen - pyrin elämään tässä ja nyt"
Telkkari
27.12.2021 14:34
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Bilekohujen keskellä ollut pääministeri Sanna Marin nähtiin eilen tapaninpäivänä esitetyssä Elämäni biisi -ohjelmassa.

Elämäni biisi -ohjelman joulujaksossa nähtiin joukko entisiä pääministereitä sekä nykyinen pääministeri Sanna Marin. Ohjelmassa pääministerit olivat valinneet elämänsä biisin, ja heidän tarkoituksenaan oli arvata, mikä kappale oli kenenkin valitsema.

Joulujakso on kuvattu lokakuussa.

Sanna Marin oli valinnut elämänsä biisiksi Youngheartedin kappaleen Tässä ja nyt. Kaikki ohjelmassa mukana olleet ex-pääministerit arvasivat kappaleen olleen Sannan valinta.

- Jäin kiinni. Olen näin läpinäkyvä, Sanna totesi ohjelmassa.

Lue myös: Sanna Marinin bilekohu paisui kansainväliseksi - pääministerin bailaus nousi otsikoihin Britanniassa, Ruotsissa ja Virossa

Hän kertoi kappaleen kuvaavan elämänasennettaan. Hän ei halua ajatella liian pitkälle tulevaisuuteen.

- Asiat kuitenkin tapahtuvat. Välillä ne ovat mukavia, välillä ei niin mukavia. En myöskään katso menneisyyteen tai murehdi sitä. Pyrin aina elämään tässä ja nyt ja nauttimaan elämästä ja muistamaan, sen että ihmiset, jotka ovat ympärillä ovat tärkeitä ja ovat oikeastaan meidän elämässämme tärkein asia. 

Lisäksi kappale tuo Sannalle mieleen korona-ajan.

- Se on ollut todella rankkaa meille kaikille. Se on ollut hyvin vaikea myös sen takia, ettemme ole voineet olla toisemme kanssa, toistemme seurassa, toistemme lähellä. Tämä biisi kuvastaa tätä vuotta, tätä kesää ja syksyä. Kun yhteiskunta jälleen avautuu, voimme olla toistemme seurassa, koskettaa toisiamme, olla toistemme lähellä ja nauttia elämästä yhdessä. Tämä on korona-ajan jälkeen merkittävä biisi, joka kuvastaan nimenomaan hetkeä tässä ja nyt.

Arkistovideo: Sanna Marin juhli helsinkiläisravintolassa korona-altistumisesta huolimatta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »